Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 06. 2011.

Autor: 2

Završetak radova na terenima Sportskog centra

Projekat izgradnje terena u okviru Sportskog centra je pri kraju.

Projekat je finansiran sredstvima Republike Srbije , preko Ministarstva za nacionalni investicioni plan, ali je direktno finansiranje ka gradu obavljeno preko Ministarstva omladine i sporta sa učešćem od 65 posto od ukupnog iznosa projekta, dok 35 posto finansira lokalna samouprava.

U narednih 20 do 30 dana očekuje se završetak radova, nakon čega će biti potrebno mesec dana za dobijanje svih saglasnosti i dobijanja upotrebne dozvole, rekla je Marija Milošević, direktorka Sportskog centra.

Stadion se sastoji iz zgrade i terena.Donji deo zgrade biće namenjen komercijalnom delu, dok je gornji deo predviđen za VIP ložu i poslovni prostor, u okviru kojeg se malazi biletarnica. Pored terena nalaziće se tribinski prostor koji je predviđen za 400-600 gledalaca i podtribinski prostor koji je namenjen za odlaganje sportske opreme, kao i svlačionice.

Korisnici sportskog terena biće svi sugrađani i sportski klubovi.

ned

03.07.

2011.

MIKA [neregistrovani] u 00:32

ZLATRARA MAJDANPEK I URS

STO NE ZAVRASISTE I INDUSTRIJSKU ZONU U POZAREVCU.IZGLEDA ZATO STO IZMISLJENI MENSOVAC STEVICA SPJIC NOSILAC MEGATREND DIPLOME I NESUDJENI POMOCNIK GRADONACELNIKA ZA EKONOMSKI RAZVOJ GRADA POZAREVCA NEMA LICNOG INTERAESA ILI POTREBNIH KVALIFIKACIJA ZA OVAJ PROJEKAT. MOZDA SE NE UKLAPA UZ SLOGAN STRUCNOST IPRED POLITIKE,KAD NA MU VISE LEZI LICNO PROFITRSKO POLITICKA PLJACKA DRZAVNE IMOVINE I IMOVINE ZLATARE MAJDANPEK I OTVARANJE KAFICA U ISTOM LOKALU U POZAREVCU.AFERIM REGIONI.

Odgovori
čet

23.06.

2011.

Gliga [neregistrovani] u 15:49

SC

Bravo za grad i direktorku sportskog centra Mariju. Bice ovo lepi tereni za sport na otvorenom.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije