Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 10. 2018. Kučevo

Izvor: Opština Kučevo

Kučevo traži novog načelnika opštinske uprave

Opština Kučevo raspisala je javni konkurs za popunjavanje položaja načelnika opštinske uprave Opštine Kučevo. Rok za podnošenje prijava je od 11. oktobra do 25. oktobra.

Načelnik će rukovoditi i koordinirati radom Opštinske uprave: Zadatak će mu biti da planira, usmerava i nadzire rad Opštinske uprave i obezbeđuje njeno funkcionisanje kao jedinstvenog organa, ostvaruje saradnju organizacionih jedinica u okviru Opštinske uprave, obavlja i druge poslove u skladu sa zakonom, Statutom opštine, Odlukama Skupštine opštine, Opštinskog veća i Predsednika opštine.

Uslovi koji su potrebni za konkurisanje su: Stečeno visoko obrazovanje iz naučne oblasti pravne nauke na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine ili specijalističkim studijama na fakultetu, položen državni stručni ispit, najmanje pet godina radnog iskustva u struci, poznavanje rada na računaru (MS Office paket i internet).

Više informacija možete pročitati na sledećem linku

uto

16.10.

2018.

ON [neregistrovani] u 07:40

Nameštaljka

Navedeniom nije samo okačena fotografija

Odgovori

Ostavi komentar