Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 10. 2018. Požarevac

Izvor: EPS Distribucija

Nova isključenja u nedelju

EPS distribucija obaveštava potrošače da će zbog remonta trafo stanice Đura Jakšić 1 u nedelju 14. oktobra u periodu od 8h do 15h ostati bez električne energije.

Potrošači u ulici Čede Vasovića ulaz 12 i 14, ulica Vardarska ulaz 19 i NIS pumpa u ulici Čede Vasovića ostaće bez električne energije.

sre

17.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:28

Re: Re: SENDVIC

U tom slučaju bi ti ostao gladan!

Odgovori
uto

16.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:59

Re: SENDVIC

2 sendvica za gospodina

Odgovori
pon

15.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:45

Re: ne dirajte

...Stvarno vas treba prodati kada vec nemam drugog snabdevaca da izaberem

Ti si nešto čuo ali nisi shvatio... Misliš li da svaki "snabdevač ima svoju VN i NN mrežu sa pripadajućom opremom? Ha, ha baš si me nasmejao! Ako su "snabdevači" Pera, Mika i Laza tebe bi prevezivali sa stuba na stub kako ti se prohte? Ma daj čoveče, ne lupaj više!!!

Odgovori
pon

15.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 11:31

Re: ne dirajte

Edukovao sam te, pročitao si kako radi APU i ništa nisi shvatio? Neverovatno, da li stvarno misliš da ljudi koji su pet godina studirali elektrotehniku treba na tvoj nivo da se spuštaju?
Znaš li da vodeće svetske firmi kao što su Simens i Micubiši angažuju baš te ljude iz EMS-a za poslove merenja i zaštite na Bliskom Istoku i gde god ima potrebe! Zašto niko tebe ne zove?
Frojd je rekao: Glupog čoveka je lako prepoznati, ne zna da se postidi!
Prika, postoje i kvarovi prolaznog karaktera, npr. prenaponi raznog karaktera ili jednostavno grana prespoji provodnike, sledeće milisekunde ili posle 28 sekundi kvar više ne postoji! APU pokuša uključenje posle podešenog vremena, kvara više nema i ponovo imaš struju! Možda bi više voleo da isključenje traje duže, sve dok neko traži kvar koji više i ne postoji?
Ono što sve iritira je ponovno podešavanje elektronskih uređaja koji su zbog nestanka napona "zaboravili" prethodno podešenje. Svako rešenje ima pored dobrih i loše strane, tako je i sa APU uređajima!
Naravno ovo je toliko uprošćeno da bi eventualno i ti mogao da shvatiš, problematika na viskom naponu je vrlo složena.
EPS i EMS imaju dugogodišnju saradnju sa Elektrotehničkim fakultetom i Institutom Mihajlo Pupin, nema problema koji ne može da se reši.
Ovo o čemu "drviš" nije problem, to tako treba da radi, svidelo se tebi ili ne?
Što se prodaje tiče, prodaj prvo tvoju kuću, tvoje vlasništvo, ne sekiraj se za EPS i EMS. O tome brinu i odlučuju stručniji i pametniji!

Odgovori
pon

15.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:06

ne dirajte

sta vi remontujete kada jutros ponovo nestajala struja.Stvarno vas treba prodati kada vec nemam drugog snabdevaca da izaberem

Odgovori
pon

15.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:04

6h58min

Opet vam odradila zastita samo ovoga puta nisu mili sekunde vec citavih 28 sekundi.Ide nabolje sve je izvesnije da cemo ostati bez struje

Odgovori
sub

13.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 23:07

Ko sve nema struju?

U pređašnjem teksktu o nestanku struje je naveden skoro ceo grad ili uži i širi centar. Po ovome ćemo tek ujutru saznati da li imamo ili nemamo.

Odgovori
sub

13.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:26

sinoc

opet nestanak struje,nema veze bila vam plata

Odgovori
pet

12.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 22:39

22h31min

opet hiljaditi put vam odradila neka zastita i mi ostadosmo bez struje .Pitam se sta ce biti kada vam crkne zastita.Mora da je preopterecena mreza peku se pilici narod je napokon stigao do hrane

Odgovori
pet

12.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:02

Trazi se

Kamo lepe srece da nadjete neki kvar i ako znate da ga popravite da vam ne bi zastita bila aktivirana jednu mili sekundu.

Odgovori

Ostavi komentar