Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Elektronsko plaćanje platnim karticama na portalu e-uprave i putem POS terminala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 10. 2018.

Izvor: Večernje Novosti,Tanjug

Elektronsko plaćanje platnim karticama na portalu e-uprave i putem POS terminala

Kancelarija Vlade Srbije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Poštanska štedionica juče su sklopile sporazume kojim je moguće elektronsko plaćanje platnim karticama

Kancelarija Vlade Srbije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Poštanska štedionica juče su sklopile sporazume kojim je moguće elektronsko plaćanje platnim karticama na portalu e-uprave i putem POS terminala na šalterima organa javne upave.

Plaćanje se može obaviti Masterkard (Mastercard), Dina i Viza (Visa) karticama, saopšteno je iz Kancelarije za IT i e-upravu.

"Građani će koristiti usluge Poštanske štedionice prilikom plaćanja administrativnih taksi na portalu e-uprave. Pored toga, ta banka će se kao naš partner uključiti i u širenje mreže POS terminala kako bi na svim šalterima gradskih i opštinskih uprava u Srbiji u periodu od šest meseci bilo moguće plaćanje administrativnih taksi platnim karticama", rekao je direktor Kancelarije za IT i e-upravu Mihailo Jovanović.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nema komentara.

Ostavi komentar