Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Grad oglasio prodaju poslovnog prostora u bivšoj šećerani
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 11. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Grad oglasio prodaju poslovnog prostora u bivšoj šećerani

Komisija za gradsko građevinsko zemljište Skupštine Požarevca objavila je oglas za davanje u zakup poslovnog prostora u delu upravne zgrade u krugu nekadašnje fabrike šećera. U zakup se daje prostor od blizu 471 kvadratnog metra, po početnoj mesečnoj ceni zakupa od nešto više od 119 hiljada dinara.

Pravo učešća u postupku nadmetanja imaju sva pravna i fizička lica, a rok za predaju prijava ističe narednog četvrtka.

U ovom oglasu nije reč o prostoru koji koristi Ringelsan iz Turske, rečeno je nezvanično Boom 93 u gradskoj upravi.

U izvršnim organima Požarevca trenutno ne žele da iznose više detalja, ali navode da postoji interesovanje za zakup pomenutog prostora u krugu bivše šećerane koja je odlukom skupštine kupljena krajem 2015.godine.

Što se tiče investitora iz Turske koji je pre nekoliko meseci prekinuo proizvodnju i suočen je sa prinudnom naplatom potraživanja dugovanja koje ima prema zaposlenima, čelnici grada su prethodnih dana obavili određene razgovore sa predstavnicima Ringelsana.

Turska firma ima unapred uplaćen zakup prostorija u šećerani, ali postoji mogućnost da bi grad mogao da traži garancije da će proizvodnja biti nastavljena ukoliko Ringelsan još jednom potvrdi da želi da u bliskoj budućnosti nastavi sa proizvodnim procesom.

čet

22.11.

2018.

BREŽANAC [neregistrovani] u 12:05

Promene

Da bi neko došao i otvorio nešto u Požarevcu treba prvo da se kinu sa vlasti svi koji su od 2000 do danas prelazili iz stranke u stranku. Tako Požarevcem vladaju i radikali sada snage SNS, i demokrate sada snage SNS, i da ne nabrajam dalje. Sve su pojeli i popili da ne kažem pokrali.

Odgovori
čet

08.11.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:33

Biznis centar

Smehoteka

Odgovori

Ostavi komentar