Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Predstavnici Ambasade Japana u poseti Domu zdravlja u Žagubici
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 12. 2018.

Izvor: Opština Žagubica

Predstavnici Ambasade Japana u poseti Domu zdravlja u Žagubici

Predstavnici Ambasade Japana u Srbiji, Juriko Cuđi i Sanja Bogetić, koordinatori na Projektu za osnovne potrebe stanovništva, posetili su opštinu Žagubica i tom prilikom obišli Zdravstvenu ustanovu Dom Zdravlja u Žagubici.

Goste je zajedno sa dr Vesnom Stojilović, direktorom ustanove, dočekao Dušan Milosavljević, pomoćnik predsednika opštine Žagubica.

Cilj posete je bio obilazak aparata i sanitetskog vozila doniranog od strane naroda Japana 2014. godine, u okviru sprovođenja Projekta programa donacija za osnovne potrebe stanovništva, (POPOS). Projekti su predviđeni kao jednokratna, nepovratna pomoć a donacije su osmišljene da zadovolje osnovne i urgentne potrebe stanovništva.

Imajući u vidu dobru i efikasnu dosadašnju saradnju opštine Žagubica i Ambasade Japana u Srbiji, u Domu zdravlja izražavaju nadu da će u skladu sa mogućnostima opštini Žagubica, prema zahtevima, u doglednom periodu, biti donirani i ostali neophodni aparati i oprema, a sve u skladu sa efikasnijim i efektnijim lečenjem građana.

Nema komentara.

Ostavi komentar