Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Loši vremenski uslovi, problemi s grejanjem i intervencije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 01. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93, Toplifikacija

Loši vremenski uslovi, problemi s grejanjem i intervencije

Zbog povremenih žalbi korisnika grejanja, zbog izuzetno loših vremenskih uslova, u roku od 24 sata, korigovaće se temeperatura vode koja ide prema grejnim telima naviše za 3 do 5 stepeni, što će povećati temperature u prostorijama za 2 do 3 stepena, saopštila je Toplifikacija. U toku je jedna intervencija na primarnom vodu.

Vrši se intervencija na primarnom cevovodu Železničkog kraka, u pasažu Palate Morave. Zbog toga je privremeni prekid u isporuci toplotne energije, od 10 do 16 časova kod svih kupaca koji su priključeni na primarni cevovod koji ide ulicom Radomira Milenića Rusa i Braničevskom, zaključno sa vrtićem “Neven” (Kombanka, Lamela, zgrade u Svetosavskoj, zgrade u Braničevskoj i Braničevskom skveru, Grgura Vujovića, zgrade u Deligradskoj, i sve individualne kuće u zonama pored navedenih zgrada).

pet

11.01.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:03

kafici

evo samo da pohvatamo zaposlene po kaficima i resen problem

Odgovori
pet

11.01.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 17:51

putevi

jos jednom dokazano da su favorizavona dva putarska preduzeca grada Pozarevca stvarno njihovi ljubimaci,evo dokaza i sada kada treba cistiti sneg ne rade svoj posao.Tako je i kada se radi i investiciono sredivanje ulica.Radis sta hoces bez posledica ali bitno da im se daju pare.Platis posteno ono sipak.Sreca sutra je u plusu pa neka u zdravlje potrose pare.Insajder i Bia bi trebalo da dodju da protresu sto placaju i daju pare i ove sto uzimaju a ne rade nista

Odgovori
pet

11.01.

2019.

anonymous lepica [neregistrovani] u 17:27

Grejanje u Pozarevcu

Grejanja jos uvek nema...odavno je proslo 16h?!!!

Odgovori
pet

11.01.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:12

trulo

podigli pritisak u sistemu da potrosaci osete blagodeti tople vode kad ono puce cev.Toplifikacija moze da radi kvalitetno do nula stepeni sve ispod toga raspad sistema.Ne dizite vise pritisak bolje su i mlaki radijatori nego ledeni.

Odgovori

Ostavi komentar