Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Aktivisti SNS delili stranački propagandni štampani materijal
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 02. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Aktivisti SNS delili stranački propagandni štampani materijal

Jutros u parku nije bilo ljudi koji prodaju svoju robu van pijačnog kruga. Umesto njih pojavili su se članovi i aktivisti Srpske napredne stranke koji su prolaznicima delili stranački propagandni štampani materijal o učinku njihove partije u republičkoj vlasti poslednjih šest godina.

Naprednjaci su postavili štand nedaleko od ulaza u pijacu „Krug“, a među onima koji su delili materijal bili su i najviši funkcioneri u gradskoj upravi, sa predsednikom partijske organizacije u Požarevcu, Banetom Spasovićem.

Osim njih, u parku su se pojavili i članovi gradskog veća, odbornici i direktori požarevačkih javnih preduzeća iz Srpske napredne stranke.

Česti komentari prolaznika koji su uspeli da zaobiđu aktiviste naprednjaka bili su da se spremaju izbori.  

 

pet

15.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:35

Brala

Dok ovaj deli propagandni materijal uletece mu nekog u kancelariju.
Mada koliko ih ima tamo ionako nemaju dovoljno stolica.

Odgovori
sre

13.02.

2019.

Preletacevic mladji [neregistrovani] u 22:17

Valjarko presao u SNS

Nesto ih je malo na standu. Obzirom da je Valjarevic presao iz SPS-a u SNS, i postao savetnik gradonacelnika, mozemo ocekivati da sledeci put na standu SNS bude 16.000 aktivista i policajaca grada Pozarevca. Bravo za Pozarevac, kojem se SNS rezim smeje u lice i dovodi na polozaj ljude krajnje sumnjivog morala. Ko je glasao za to? Ko je glasao da Valjarevic, bivsi clan SPS predje u SNS, i postane funkcioner. Ili su ipak sve ovo sto ja pisem obicne gluposti, jer konacno, "cilj opravdava sredstvo".

Odgovori
uto

12.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:23

Da li je to normalno?

Odbornici SNS-a iz sela od Bratinca ka Kličevcu su uludo potrošili narodne pare na asvaltiranje svih sokačića. Širina asvalta je da može jedva jedan auto da prođe!
Lokalni put je prepun udarnih rupa, pravih kratera koji predstavljaju oposnost po vozače i vozila. Sada, po kišnom vremenu teško je uočiti rupčage a zbog vozila iz suprotnog smera, često nemoguće izvesti spasilački manevar!
Gospodo seoski odbornici, možete li opravdati ovaj bezuman čin? Da li imate nameru da se samo po svojim sokacima šetate? Zato će vas narod i srušiti sa vlasti, ništa ne znate, sem da pričate bajke o uspesima a narodu je sve gore i teže.Naravno, tako pametni i obrazovani ste pozapošljavali cele familije u TE-Ko! To je kadar koji njima nije potreban i ugrožavate proces proizvodnje! Po kom osnovu su zapošljeni? Pa, po osnovu zemlje koja je po astronomskim cenama otkupljena, a priča se i o 3-5-7 čarobnoj formuli? Da li je to tačno gospodo seoski odbornici???

Odgovori
pon

11.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 09:22

Dnevnica

Odlično. U radno vreme. Sada lepo da uplatite dnevnicu u fond za lečenje dece pošto je na radnom mestu niste zaradili.

Odgovori
ned

10.02.

2019.

Otporaš [neregistrovani] u 20:57

Dobro nam došli

Zadovoljstvo mi je da vidim ovog gradonačelnika medju gradjanima, jer politiku treba spustiti na nivo životnih pitanja i svakodnevnog života, a ne da je vodite na visokom nivou i razgovorate o Vučićevim uspesima (kojih nema) nego da popričate gradonačelniče sa običnim gradjanima, jer tada ćete sigurno shvatiti koliko ste uradili, a koliko ne, a samim tim i koliko ste nesposobni.

Odgovori
ned

10.02.

2019.

Baba Vanga [neregistrovani] u 20:51

A šta radi

A šta radi nesrećni Veroljub na slici?

Odgovori
ned

10.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 19:58

Investitor

Pa drugari pogresan dan. Nema petkom Turaka na ulicama Pozarevca. Nego sledece nedelje lepo cetvrtak pre podne pa na buvljak. Doduse, ni tu nema Turaka ali uz malo srece nahvata se poneki Bugarin :-)

Odgovori
ned

10.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:36

Партијски маркетинг

Више него очигледно - УВЕЛИКО ЈЕ ПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА! Нисам за шетњу али не могу да прихватим а и ружно је - свако вече ће Србија у наредних месец и више дана,у ударном дневнику националне телевизије, у трајању од по више од 20 минута гледати ПРОПАГАНДНИ ПРОГРАМ СНС-а дебело плаћен парама сваког грађанина Србије. Србијо - где идеш?

Odgovori
sub

09.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:44

Re: ccc

Mislis kad macke nema postari kolo vode...

Odgovori
sub

09.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:30

Đoka

Oterali babe a zaseli stručnjaci iz sns-a i to u radno vreme. Svima krivične prijave.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Pavle [neregistrovani] u 21:11

Tulba

Predhodna gradska vlast u ovo vreme je vec bila na dorucak na Tulbu.Tamo su razmisljali o gradjanima Pozarevca.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 19:15

Prpa

Vlast je pocela da shvata da im se situacija otima kontroli i ovo je jedna od tih akcija u kojoj se vidi da su u nervozi i problemu.Pazi ti gomilu direktora koji u radno vreme nisu na svom radnom mestu vec imaju pametnija posla da dele stranacke pamflete narodu.Jel su oni zbog toga izabrani da vode javna preduzeca?Ovo je i vise nego jadno.Pokazuju da su u ocaju.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

ŽUTI [neregistrovani] u 17:58

BANDIT.

Ovo me potseti na 2012 g kada je DS radila kampanju od tezge do tezge. Najviše su se zadržaval kod prodavaca jaja. Kao neke jajare se skupilo društvo i 2019.g godine.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 17:58

Petrvoacki put

dodjite malo kod nas a vratite se kroz Busije da vidite gde je nestao put,presecite preko meminca pa obidjite vasu investiciju cuvenu Tursku kompaniju Ringelsan.Ako vam dodje lider sta sete pokazati novinarima,jedno veliko nista.Samo nemojte da po 10 put otvarate liniju u Bambiju

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Gvozden [neregistrovani] u 16:57

Gradonačelniče šta radiš u radno vreme

Najviši funkcioneri u gradskoj upravi na čelu sa predsednikom partijske organizacije u Požarevcu, Gradonačerlnikom Banetom Spasovićem dele u radno vreme stranački materijal babama u krugu pijace. A kad narod krenuo da dobacuje na pijaci, pobegli odmah.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Pavle [neregistrovani] u 16:54

Tako treba

Kada macke nema misevi pocinju kolo da vode.Dali smo Vam glas da vodite grad i nemojte dozvoliti pojedincima da Vam na ulici orusavaju vlast.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Vitez Janošek [neregistrovani] u 16:47

Predizborna kampanja je počela

Pitanje za ovog Gradonačelnika - Zašto u radno vreme deli stranački materijal umesto da bude na radnom mestu? To je njegov najveći problem, nema nijednu ozbiljnu investiciju, ni novu fabriku u sedmoj godini kako je na vlasti,ali ima vremena da u radno vreme deli stranački materijal! Bruka. Jasno je da je predizborna kampanja u toku, ali nema veze POČELO JE.

Odgovori
pet

08.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:28

razno vreme

Lepo,svi direktori javnih preduzeća,umesto na radnom mestu oni u radno vreme u parku postavljaju štand i dele materijal...

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Sloba iz groba [neregistrovani] u 12:49

Šta je ovo, narode?

U moje vreme ovo nije bilo! Kako to može da se deli stranački materijal i radi kampanja, a da izbori nisu raspisani! Džaba vam sve ovo, jer prošlo je i moje,a proći će vaše. Uskoro!

Odgovori
pet

08.02.

2019.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 11:52

Panika!

Panika!

Odgovori

Ostavi komentar