Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 03. 2019.

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Džipijada u selu Bare

Deveta po redu Džipijada biće održana u ataru sela Bare u subotu 16. marta. Organizatori džipijade su „Offroad Club Stig 4x4“ Bare i MZ „Bare“ uz podršku Turističke organizacije grada Požarevca.

Početak, prijava i start za turističku vožnju je od 8 do 9,30 časova na prostoru stadiona malih sportova sela Bare, odakle će takmičari krenuti u rekreativnu turističku vožnju. Takmičarski deo održaće se od 14,30 sati na poligonu između sela Bare i Beranje. 

Učestvuju takmičari  iz Novog Pazara, Tutina, Zrenjanina, Despotovca, Petrovca na Mlavi, Golupca, Velikog Gradišta, Beograda, Mladenovca.

Turistička vožnja je duga 30 kilometara, a tokom nje učesnici će obići atare I šume sela Bare, Malo Gradište, Boževac, Smoljinac i vraćaju se na start.

Od 14,30 časova održava se takmičarski deo u okviru kog će se učesnici takmičiti u nekoliko kategorija, moto kros, soft takmičenje koje će biti podeljeno u dve kategorije, slabijoj i jačoj, zatim takmičenje kvadova, peto takmičenje hard staza i šesto takmičenje je ispit snage.

Oko 19 časova se očekuje povratak na stadion gde će biti organizovana večera za sve učesnike.

Za sve učesnike su obezbeđene diplome i pehari.

Prema rečima organizatora na ovogodišnjoj Džipijadi trebalo bi da učestvuje oko 120 učesnika.

Nema komentara.

Ostavi komentar