Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 03. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Kostolčani protestovali

U Kostolcu je sinoć održano još jedno protestno okupljanje i šetnja građana nezadovoljnih stanjem u državi u društvu. Na protestu je, među ostalima, govorio i Vladimir Dobrosavljević, istoričar iz Beograda i jedan od vođa studentskih protesta 1996 i 1997.godine.

Dobrosavljević, koji je jedan od funkcionera Narodne stranke, poručio je „njemu“ da Srbija nije roblje i da ne služi za ličnu pljačku.

„Naš srpski sultan, vlasnik života, smrti i sve imovine Srbije, počeo je da hapsi decu, srednjoškolce i sve ljude. Dočekao je to da mu drugari tih istih srednjoškolaca daju najbolji odgovor na pitanje kakav je on vladar, čemu služi i kako ga budućnost Srbije tretira. On je pokušao da napravi kontramiting u nedelju i mobiliše svoje ljude, horde i sendvičare. A šta je uspeo? Ništa! Samo pokušaj da napraviš kontramiting, proći ćeš kao tvoj prethodnik 24.decembra 1996.godine. Bićete razjureni po ulicama Beograda“, rekao je on.

Na protestu su se obratili i Kostolčani, Milan Grubetić i Aleksandar Radu.

Organizovana je šetnja nekoliko desetina građana ulicama Kostolca, a naredno okupljanje zakazano je za sledeću sredu u 18 časova.

pet

22.03.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 05:38

120000

brate jak prosek,zasto bi

Odgovori
čet

21.03.

2019.

peja kostolac [neregistrovani] u 10:55

slabo

Kao i da nisu. Više bilo murije koja reguliše saobraćaj nego protestanata.

Odgovori

Ostavi komentar