Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 04. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Republičko takmičenje u Politehničkoj školi

U Politehničkoj školi u Požarevcu održava se 14. Republičko takmičenje učenika elektrotehničkih škola Srbije u oblasti elektromehaničar za termičke i rashladne uređaje.

Na otvaranju takmičenja Darko Radovanović, direktor Politehničke škole u Požarevcu kaže da je njegova škola počastvovana što je domaćin jednom prestižnom takmičenju. On je napomenuo da je Politehnička škola u nešto manje pre godinu dana bila domaćin i Republičkom takmičenju Saobraćajnih škola. Radovanović je rekao i da je tada đaci Politehničke škole iz Požarevca ostvarili odlične rezultate.

Takmičenje je otvorio Đurađ Banjac, predsednik Zajednice elektrotehničkih škola Srbije.

„Takmičenje koje se održava danas organizovano je po prvi put pre 14. godina u Tehničkoj školi u Kuli sa mnogo nade i želje. U predhodnih 14 godina bilo je kritičnih trenutaka, bilo je momenata kada se mislilo da će se takmičenje ugasiti, ali zahvaljuljući vrednim ljudima i entuzijastima ovo takmičenje i dalje se održava“ istakao je Banjac.

Takmičenje se održava danas 13. aprila i učešće su uzele sledeće škole: Tehnička škola „Mihailo Petrović Alas“, Kosovska Mitrovica, Tehnička škola iz Obrenovca, Srednja tehnička škola „Milenko Brzak Uča“, Ruma, Elektrotehnička škola „Stari Grad“, Beograd, Tehnička škola „Mihajlo Pupin“, Inđija, Prva tehnička škola, Kruševac, Tehnička škola „Jovan Žujović“, Gornji Milanovac, Tehnička škola, Čačak, Tehnička škola „15. maj“, Prokuplje, Elektrotehnička škola, Zemun,  Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“, Zrenjanin, i požarevačka Politehnička škola.

sub

13.04.

2019.

Brala [neregistrovani] u 18:33

Pušten?

Opala, znači direktor pušten iz opštine?

Odgovori

Ostavi komentar