Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Sve je spremno za futsal spektal Srbija – Azerbejdžan u Požarevcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 04. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Sve je spremno za futsal spektal Srbija – Azerbejdžan u Požarevcu

Sve je spremno za futsal prijateljsku utakmicu između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana koja će se odigrati u utorak 16. aprila u Hali sportova u Požarevcu.

Ana Miljanić, član gradskog veća zadužena za sport kaže da se ulaganje u Sportski centar Požarevac već isplaćuje.

„Zbog tih ulaganja mi smo u prilici da našim građanima priuštimo zaista vrhunski sportski događaj. Zahvaljuljem se Fudbalskom savezu Srbije zato što je naš grad izabrao za domaćina ove utakmice. Ja sam sigurna da ćemo se mi pokazati kao dobri domaćini“ istakla je Ana Miljanić.

Nenad Mitić, V.D. direktora Sportskog centra Požarevac kaže da je reprezentacija Azerbejdžana poznata kao Evropski Brazil. Ova reprezentacija visoko kotirana ekipa u svetskom rangu.

„To će biti sigurno od dobrih utakmica, već danas ove reprezentacije igraju prvu prijateljsku u Zrenjanjinu. Jedan od razloga zašto je Fudbaski savez Srbije izabrao Požarevac kao domaćina druge prijateljske utakmice je sigurno i dobra organizacija futsal Kupa Srbije koji se održao u Požarevcu pre dve godine“ kazao je Mitić.

Ulaznice za ovu utakmicu su besplatne, a veći deo kontigenta ulaznica je podeljen. Planirano je da se pusti još jedan kontigent ulaznica pušten i biće deljen na sam dan utakmice. Građani koji nisu još uzeli karte mogu učiniti sat vremena pre početka utakmice na blagajni Sportskog centra Požarevac. Kako napominju iz Sportskog centra Požarevac da po zakonu o sportu jedan građanin može maksimalno da podigne četiri karte. Iz ove Javne ustanove još apeluju da oni koji dolaze na utakmicu ne nose metalne predmete jer će na samom ulazu biti oduzimano.

Utakmica izmedju Srbije i Azerbejdžana počinje u 18 časova.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije