Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Održana sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 04. 2019. Petrovac na Mlavi

Izvor: Opština Petrovac na Mlavi

Održana sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi

U utorak 16. aprila 2019. godine u veliko sali opštine Petrovac na Mlavi održana je 76. sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi.

Dnevni red sednice:

Razmatranje predloga Odluke o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Petrovac na Mlavi.

Razmatranje predloga Rešenja o davanju u zakup na određeno vreme poslovnog prostora koji se nalazi u sklopu Doma kulture u naselju Zabrđe.

Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Milana Dragutinovića iz Šetonja na Rešenje komunalne inspekcije Opštinske uprave opštine Petrovac na Mlavi.

Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Vladimira Stankovića iz Кamenova.Razmatranje Zahteva Stanka Кostića iz Beograda za pokrivanje finansijskih troškova za realizaciju izložbe „Priča o vodenici – od točka do turbine“.

Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.

Razmatranje predloga Rešenja o povećanju prihoda i rashoda budžeta za 2019. godinu.

Razmatranje predloga Javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini.

Tekuća pitanja.

Sednicom Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi predsedavao je zamenik predsednika opštine i predsednika Opštinskog veća, gospodin Goran Ristić. Prisustvovalo je ukupno 12 članova Opštinskog veća i nakon razmatranja sve tačke su jednoglasno usvojene, a tekućih pitanja nije bilo.

Nema komentara.

Ostavi komentar