Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 04. 2019. Beograd

Izvor: RTV

Plazma keks dobio nagradu "Najomiljeniji domaći proizvod"

U okviru kampanje "Moj izbor 2019", danas su objavljeni finalni rezultati glasanja u izboru za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. Kao i prethodne godine, titulu "Najomiljeniji domaći proizvod" poneo je "Plazma keks" kompanije "Bambi", dok je zvanje "Najomiljeniji proizvođač u Srbiji", ove godine ponela kompanija "Imlek".

Nagrade "Moj izbor", kao najbolji brendovi u svojim kategorijama, osvojili su: Začin C, Smoki, Metalac posuđe, Knjaz Miloš, Zlatiborac, Dijamant ulje, Moja Kravica, Nectar Family, PS fashion, Plazma keks, Pošta Srbije, Maxi, Dunav osiguranje, Banca Intesa, Forma Ideale, EXIT, dok je brend "Tiffany" osvojio nagradu kao pobednik internet glasanja.

Devetu godinu zaredom, kampanju "Moj izbor" organizovalo je udruženje "Moja Srbija", sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova. Ovogodišnja akcija sprovedena je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Grada Beograda.

Priznanje "Moj izbor" jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovu nagradu mogu biti nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu glasali su korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova plasirali su se u finale, gde ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje organizovano je na terenu, metodom "lice u lice".

U deset gradova Srbije glasalo je ukupno 2010 potrošača.

čet

18.04.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 08:00

subvencije za meštane

Ne razumem da ne postoji ni jedna prodavnica rinfuzna Bambijeva u Požarevcu!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije