Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 04. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Turistički info centar u novim prostorijama

Otvorene su prostorije Turističkog informativnog centra Požarevca koji se od danas nalazi na početku ulice Stari korzo u Požarevcu, u lokalu nekadašnjeg "Putnika". U nove protorije su premeštene suvenirnica i uprava lokalne turističke organizacije.

Prostorije je svečano otvorila direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović zajedno sa predsednikom požarevačke skupštine Bojanom Ilićem.

„Mislim da će ovaj centar doprineti da turisti budu mnogo bolje informisani. A omogućiće turistima koji posećuju ne samo Požarevac, već i druge lokalitete u blizini, da dobiju mnogo više informacija i ideja gde i kako mogu da provedu vreme“, rekla je Labović novinarima.      

Ilić je podsetio da u dugoročnoj strategiji razvoja grada, turizam zauzima važno mesto. On je najavio da će preko aplikacija i mapa na internetu uskoro biti omogućeno da se pristupi jedinstvenoj turističkoj ponudi Grada Požarevca i ostalih lokalnih uprava u okolini.

Ovo je, inače, treća lokacija u kojoj se nalazi Turistički informativni centar, od kako je formiran pre desetak godina.

sre

24.04.

2019.

Ludilo [neregistrovani] u 11:33

Se nastavlja

Koji bre turisti dolaze u Pozarevac, o cemu pricate, em ih je vrlo malo, em sto nikk zi i ne dolazi u Info centar da se raspita...

Odgovori
uto

23.04.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 22:29

lezi lebe da te jedem

Ovo su izmisljena radna mesta, pitam se iz koje su stranke.

Odgovori
uto

23.04.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:14

Nedeljom ne radi

Dali ce raditi i nedeljom ? ,jer mnogi turisti nedeljom traze nformacije. Vikend je za turiste a do sada nedeljom niste radili.

Odgovori

Ostavi komentar