Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 07. 2011. Požarevac

Autor: 1 Izvor: Boom 93

Deo Požarevca ponovo bez vode

Građani u delu Požarevca od kasarne prema Kostolcu i selo Ćirikovac u utorak nisu imali vodu veći deo dana, a Vodovod najavljuje da će zbog radova u četvrtak ponovo doći do isključenja.

U saopštenju ovog javnog preduzeća navodi se da će voda biti isključena od 7 do 15 časova u ulici Vojske Jugoslavije od ulice 28.marta prema Kostolcu i u selu Ćirikovac.

čet

28.07.

2011.

gradjanin x [neregistrovani] u 07:21

Ode nivo

Pozarevac, Grad lepih zelja
JKP-ViK - Pozarevac
UZAS

Odgovori
sre

27.07.

2011.

Duduk [neregistrovani] u 22:57

rupa, rupetina...ponor...dno, ali bez vode

Nije mali broj ljudi upozoravalo na ovako nešto. Mi požarevljani faktički više nemamo izvorište a koncepcija i sva ulaganja su opredeljena prema izvorištu "Ključ". Moramo priznati da je kompletan pristup problemu u osnovi bio potpuno pogrešan. O ulaganjima je odlučivala nestručna vlast i koristoljubivi (blago rečeno) pojedinci na visokim funkcijama u vodovodu. Šta ćemo sada i u buduće? Hoćemo li i dalje trošiti sredstva na ovo izvorište koje se prihranjuje iz fekalnog i svakojakog kolektora južne i zapadne Srbije zvanog V.Morava sa čuvenim prelivima iz našega zaleđa, ili ćemo pomoći ove koji su sada na funkcijama da ODU SA NIVOOM VODE !!!!!

Odgovori
sre

27.07.

2011.

person [neregistrovani] u 21:35

ode nivo vode

igranka bez prestanka.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije