Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 07. 2011. Požarevac

Autor: 1 Izvor: Boom 93

Proširuje se deo zabelskog puta

Počeli su radovi na proširenju dela zabelskog puta u dužini 2,5 kilometra od Požarevca do raskrsnice sa magistralnim putem Beograd - Veliko Gradište.

Saobraćajnica će biti proširena za 1 metar i uradiće se potpuno nov sloj asfalta debljine 12 centimetara, kaže direktor PZP-a Milorad Bakalović.

Rok za završetak radova je 15.novembar. Saobraćajnica će sve vreme biti otvorena za saobraćaj, izuzev 3-4 dana kada će se postavljati nov asfalt, kaže on.

Posao vredi 36 miliona dinara, a investitor su Putevi Srbije.

Druga investicija koja se radi u ovom delu grada je fekalna kanalizacija u delu zabelskog puta od Zmaj Jovine do Partizanske ulice. Dužina je 400 metara, opredeljena sredstva iz budžeta  4,5 miliona dinara, a ugovorena vrednost 3 miliona.

Na pitanje novinara kada je rok za završetak radova, direktor Direkcije za izgradnju Miodrag Stojković rekao je da će biti okončani do kraja naredne nedelje. Nakon toga se rade priključci za indivudalne korisnike, rekao je on.   

pet

29.07.

2011.

Shonea [neregistrovani] u 10:36

E?

Nego bas me interesuje, uradice put pa ce kasnije uvoditi kanalizaciju? Znaci seci ce taj isti put za par meseci? Ili imamo neku tehnologiju za koju ja nisam cuo (bezcevna kanalizacija) :)

Odgovori
pet

29.07.

2011.

rade [neregistrovani] u 09:29

dzaba

kakva firma vratite se na cuvenu rekonstrukciju pored Bratinca i preko Mlavskog mosta da sanirate nastale kolotrake a radovi zavrsni pre 15 dana ala vera VODA NE OTICE VEC SE ZAVDRZAVA U KORITO napravljeno od tockova mozda je takav projekat

Odgovori
čet

28.07.

2011.

Zelena [neregistrovani] u 15:08

...

E, odlicno, skocite malo i do Brezanske ulice imate i tu stosta da pozavrsavate pre izbora.

Odgovori
čet

28.07.

2011.

Lokalac [neregistrovani] u 15:00

hmm

A trotoar? Trotoar na tom putu je prekrilo blato, prasina, potonuo je u zemlju, presla je trava preko njega? Da li planira neko time da se pozabavi???

Odgovori

Ostavi komentar