Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 05. 2019. Požarevac

Autor: M.Veljković Izvor: Boom93

Sajam cveća u Požarevcu

U Požarevcu se 11. i 12. maja održava 12. po redu „Sajam cveća“. Za razliku od predhodnih godina, kada se sajam održavao u centru grada, ovogodišnji sajam je postavljen na parkinizima kod „Načelstva“ i „Centra za kulturu“.

Na ovogodišnji festival se prijavilo preko 100 izlagača iz cele Srbije. Festival je otvorio Dejan Krstić, član gradskog veća zadužen za kulturu koji je istakao da je ova manifestacije jedna od najlepših koji Grad Požarevac ima. Jelena Vukazić, direktorka Tursitičke organizacije Grada Požarevca zahvalila se svim izlagačima i gostima Sajma cveća što su imali razumevanja za promenu lokacije ove manifestacije i što su pomogli Turističkoj organizaciji u samoj pripremi festivala. Posle otvaranja Sajma cveća u zabavnom programu nastupila su deca iz Predškolske ustanove "Ljubica Vrebalov"

Na 12. Sajmu cveća dodeliće se nagrade u 3 kategorije. Stručni žiri odlučivaće o kvalitetu sadnog materijala, najlepšem uredjenom štandu dok će Poljoprivredna škola iz Požarevca imati svoje interno takmičenje u izradi cvetnih aražmana.

Stručni žiri činiće profesori sa Šumarskog fakulteta iz Beograda i Poljoprivredne škole iz Požarevca.

čet

16.05.

2019.

burjanac [neregistrovani] u 11:14

slucajno resenje

Eto i slucajno moze da se napravi dobro resenje, nema potrebe zatvarati centar grada gospodo iz gradskog zdanja, moze malo mozak da se upotrebi ako već se nema skole.

Odgovori
sub

11.05.

2019.

Sima [neregistrovani] u 20:32

Odlična foto reportaža

Ovo uopšte nije loše rešenje da bude oko centra za kulturu. Samo što treba da ide malo prema parku kod Lamele i ima i hlada i nije previše vrućina. Bolje je nego u centru grada.

Odgovori
sub

11.05.

2019.

miki [neregistrovani] u 12:48

android

bravo lepota

Odgovori

Ostavi komentar