Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Kompanije iz Požarevca i okoline u izboru za nagradu „Najbolje iz Srbije 2019“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

16. 05. 2019. Beograd, Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Kompanije iz Požarevca i okoline u izboru za nagradu „Najbolje iz Srbije 2019“

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija ove godine po četrnaesti put bira, uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu, ali i najbolje izvoznike, manifestacije, organske proizvode, startap preduzeća i turističke smeštaje. I ove godine preduzeća i manifestacije su se našli u izboru za nagradu „Najbolje iz Srbije 2019“.

U kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje“ nominovan je Plazma keks kompanije Bambi iz Požarevca.  U kategoriji korporativni brend – „Roba Svakodnevne potrošnje“ nominovana je kompanija Bambi. U kategoriji „Najuspešnije uvodjene startap preduzeća“ nominovano je preduzeće „Peristeron“ iz Golupca  za njihvo projekat „Golubac iz Brodića“.

U specijalnoj kategoriji „Najbolji modni brend“ nominovani su Milami i Luna iz Požarevca. Milami je nominovan za svoj proizvod „Milami patofnica“ dok je kompanija Luna za svoje proizvode. U kategoriji „Naljboja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije“ nominovane su manifestacije „Homoljski motivi“ iz Kučeva i „Homoljska saksofonijada“ koja se održava u Žagubici.

Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove se odvija na sajtu www.najboljeizsrbije.com i traje do 23. maja.

Proces glasanja je jednostavan. Potrošači se registruju na sajtu akcije, zatim na svoju e-mejl adresu dobijaju link čijim se aktiviranjem omogućava glasanje. Svoj glas potrošači mogu dati po jednom brendu u 20 od ukupno 23 kategorije.

Nema komentara.

Ostavi komentar