Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

29. 07. 2011. Požarevac

Autor: 1 Izvor: Boom 93

Realizacija budžeta

Odluka o završnom računu budžeta za prošlu godinu koja je usvojena na poslednjoj sednici skupštine grada pokazuje nizak stepen realizacije investicija u finansijskim planovima Direkcije za izgradnju i fondova.

Ukupno planirane investicije u gradu Požarevcu u 2010. iznosile su 1,3 milijarde dinara. Utrošeno je 487 miliona, odnosno svega 37 odsto. S druge strane, milijarda i 246 miliona dinara potrošeno je na zarade zaposlenih i troškove operativnog rada, što je visokih 91 odsto u odnosu na plan.  

Preko Direkcije za izgradnju za investicije je realizovano 104 miliona dinara ili 57 odsto. Fondovi su svoje finansijske planove realizovali sa 28 odsto. Budžetski fond za zaštitu životne sredine je od planiranih 826 miliona dinara utrošio 242 miliona, dok je Fond za razvoj od 79 miliona, koliko je planirano, realizovao investicije u vrednosti od 15 miliona dinara.

pon

01.08.

2011.

Lokalac [neregistrovani] u 14:57

E moja zivotna sredino!

Najveci deo zabelskog puta nema ni jednu kantu, kontejner. Nasi sugradjani bez trunke savesti prema sebi i okolini bacaju smece gde im odgovara, popijes nesto, pojedes putem i opusteno bacis gde stignes, uglavnom po trotoaru. Mogli su bar da naprave table da upoznaju ljude koliko je potreno odredjenim materijalima da se razloze u prirodi. Mozda bi se manje bacalo smeca ako bi znali da ta plasticna flasa koju bace ima da ih nadzivi na tom putu. Nema veze, verovarno ce se uraditi rebalans gde ce partijski pijatelji da dobiju novac namenjen za tu svrhu.

Odgovori
pet

29.07.

2011.

Profesor [neregistrovani] u 21:29

Neverovatno

Fond za zastitu zivotne sredine potrosio 242 miliona od planiranih 826 !!! Gospode pa zar oni ne znaju da potrose novac ni kad ga ima, a grad u rasulu, na ulicama rupa do rupe. Samo terevenke gulasi, pasulji i peceni volovi. Dokle bre ? Ko je odgovoran za to ? Ili kao po obicaju niko! Debele dnevnice naplacuju u tim fondovima. Za ove necemo glasati. Sramota !

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije