Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

30. 07. 2011.

Autor: 3 Izvor: Izvor:Blic

Istraga saobraćajne nesreće kod Žagubice

Prvi rezultati kontrole tehničke ispravnosti nakon nesreće kod Žagubice, u kojoj je poginuo mladi karatista KK Japan iz Beograda Aleksa Panća (13), ukazuju na to da su i traktor i prikolica bili nesipravni, saznaje “Blic” iz izvora bliskih istrazi.

Za upravljačem traktora je u trenutku nesreće bio Dalibor T. (39), trener Karate kluba Japan, protiv kojeg je istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu pokrenuo istragu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja jer je mladi karatista poginuo, a još 14 njegovih dugova iz kluba je teže i lakše povređeno. Među povređenima je bila i ćerka trenera Dalibora T.

Kako tvrde izvori "Blica", dosadašnji nalazi ukazuju na to da su kočnice na traktoru dotrajale i da teško zaustavljaju mašinu i na ravnom putu. Slično je i sa prikolicom na kojoj u času nesreće nije funkcionisala ručna kočnica.

U istrazi, koja je započela proverom tehničke ispravnosti traktora i prikolice, biće saslušani svedoci i direktni učesnici ove saobraćajne nesreće koja se dogodila 7. jula, po povratku karatista sa izleta na Buk, kada se na brdu nadomak Žagubice prikolica puna karatista prvo otkačila, a potom i prevrnula. Pozivi za saslušanje svedoka već su upućeni, a kako saznajemo, izjave treba da daju u prvoj polovini avgusta.

sub

30.07.

2011.

Vlada [neregistrovani] u 06:45

Nepravda!

Mene gospodo draga jako puno zanima sta ce na kraju od svega ovoga biti,da li ce opet neko nekome platiti i "pojeo vuk magarca".
Gospodin trener ce dobiti uslovnu i novcanu kaznu,vlasnik traktora obavezu da vozilo odveze na tehnicki pregled,a krivac ce ispasti brdo koje je po svemu i nacinilo ovu nesrecu.Ja bih voleo da se pravda zadovolji...

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije