Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 06. 2019. Petrovac na Mlavi

Izvor: Opština Petrovac na Mlavi

Opština Petrovac na Mlavi pristupa izradi Plana razvoja

Opština Petrovac na Mlavi pristupa izradi lokalnog Plana razvoja za period od sedam godina, u skladu sa odredbama Zakona o planskom sistemu Republike Srbije.

Stručnu podršku u izradi Plana razvoja opštini Petrovac na Mlavi pružiće Stalna konferencije gradova i opština (SКGO) kroz projekat „Podrška uspostavljanju sistema planiranja i izrada srednjoročnih planova razvoja lokalne samouprave“ koji se finansira iz bespovratnih sredstava slovačke razvojne pomoći (SlovakAid), a sprovodi posredstvom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP).

Cilj nam je da u izradu ovog najvažnijeg strateškog dokumenta uključimo širok krug predstavnika lokalne zajednice, pre svega predstavnike privrede, javnih institucija i civilnog sektora, kako bismo zajedno sagledali trenutnu situaciju ali i definisali prioritete razvoja naše opštine.

Tim povodom pozivaju sve zainteresovane strane na prvi sastanak Partnerskog foruma koji će se održati 13. juna u Velikoj sali Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, sa početkom u 12 časova.

Cilj prvog sastanka Partnerskog foruma je detaljnije upoznavanje učesnika sa metodologijom i rokovima izrade lokalnog Plana razvoja kao i načelno identifikovanje članova radnih grupa za izradu samog dokumenta.

Nema komentara.

Ostavi komentar