Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 08. 2011.

Autor: 1

Letnji program

Letnji program Centra za kulturu koji je počeo sredinom juna, nastavlja se do kraja avgusta uz ponudu filmskih, muzičkih i pozorišnih događaja.

Večeras će ljubitelji gitare imati priliku da čuju Zlatka Manojlovića, nekadašnjeg predvodnika grupe „Dah". Koncert se održava na otvorenom, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova biće premešten u salu.

U sredu od 21 čas emituje se meksički film „Prestupna godina", koji obiluje scenama eksplicitnog seksa i nasilja. U osnovi radnje je pokušaj glavne junakinje Laure da prevaziđe duboku traumu iz prošlosti.  

Za najmlađe će u četvrtak beogradska producentska i umetnička kuća ARS LONG izvesti predstavu „Zec i kornjača" koja se bavi filozofskim problemom iz doba stare Grčke - ko je brži, zec ili kornjača.

Ova sedmica biće završena u subotu kada će u Ljubičevu nastupiti „Stupovi" , jedno od najcenjenijih društva kod nas koje neguje etnos.

Ova nedelja , kao i čitav avgust bice obeležena brojnim dešavanjima, gde će svako od građana moći da pronađe nešto što mu odgovara, rekao je jedan od urednika programa Centra za kulturu Dragi Ivić.

uto

02.08.

2011.

Ivan The Terrible u 13:35

lepse je s kulturom

"U sredu od 21 čas emituje se meksički film „Prestupna godina", koji obiluje scenama eksplicitnog seksa i nasilja"

u biti, nadate se da ce to sto ima golotinje privuci nekog da dodje...

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije