Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 06. 2019. Požarevac

Izvor: Grad Požarevac

Grad Požarevac uzeo učešće u nacionalnom programu

Grad Požarevac doneo je odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu ’’Coca-Cola podrška mladima’’ koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.

Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom  asocijacijom kancelarija za mlade.

Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati   priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći   u potrazi za poslom.

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 19. do 21. juna u Centru za kulturu Požarevac.

Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku: http://coca-colapodrskamladima.com/

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu  platformu, on-line  predavanja,   radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti  sertifikat ‘’Coca- Cola HBC Srbija’’.

Nema komentara.

Ostavi komentar