Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 06. 2019. Kostolac

Izvor: Večernje Novosti

Pronađeno telo stradalog u Kostolačkom kanalu

U Kostolačkom kanalu, nakon višednevne potrage, pronađeno je telo Ivana Đ. (46) iz Požarevca, koji je nastradao 10. juna, nakon strujnog udara na jedrilici.


4

Po nalogu višeg javnog tužioca, njegovo telo poslato je na obdukciju, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. On je pao u vodu kada je jarbol jedrilice na kojoj se nalazio dodirnuo žice dalekovoda, što je izazvalo strujni luk, a onda i strujni udar. 

Otac nastradalog, Miroljub Đ. (74), tom prilikom zadobio je teške telesne povrede u vidu opekotina koje su zahvatile više od 30 odsto tela, pa je iz požarevačke Opšte bolnice prebačen na lečenje u Beograd. 

Više informacija možete pročitati OVDE.

pet

14.06.

2019.

Aleksandar [neregistrovani] u 16:54

Zna se krivac

.Nesreća se desila jer nikakav znak upozorenja ili zabrane nije tu stavljen.Itekako postoje znaci zabrane,opasnosti,obaveznog postupanja....na plovnim putevima.Na mestu tragedije treba da budu dva znaka"Kablovi dalekovoda"u obliku munje na plavoj podlozi i znak"opasno rastojanje do vode".Znači krivac je Kapetanija Veliko Gradište jer su ove vode u njenoj nadležnosti.Što je još gore na 50m od mesta nesreće je Rečna stanica Milicije.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije