Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 06. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

“Roditeljski sastanak” kod Miloša u parku

Otkrivanje testa iz matematike, protest osmaka koji su tražili da se završni ispit poništi i generalno sva dešavanja koja prate polaganje male mature, potresaju javnost u Srbiji poslednjih nekoliko dana. Preko društvenih mreža najavljuje se protestni skup u Požarevcu na koji se pozivaju roditelji osmaka i prosvetni radnici.

Skup pod nazivom “Roditeljski sastanak – Zvono za uzbunu” najavljuje se za petak, 21.jun od 18 do 20 časova kod spomenika Milošu Obrenoviću u gradskom parku u Požarevcu.

“Poštovani roditelji đaka osmaka i budućih i sadašnjih pozivamo vas da dođete na miran skup i odbranite dostojanstvo i integritet svoje dece. Ovo što se desilo sa testovima za malu maturu je nezamislivo i poražavajuće za državu i društvo. Našoj deci nije mesto na ulici već u školskim klupama. Ovim putem pozivamo i sve prosvetne radnike da dođu i svojim prisustvom iskažu svoje nezadovoljstvo za sav uloženi trud spremajući decu za prijemni ispit i da odbrane svoju struku.

Kao organizatori se potpisuju “roditelji đaka osmaka”. U najavi se apeluje da deca ne dolaze na skup.

 

 

pet

21.06.

2019.

anonymous II [neregistrovani] u 18:29

Re: BAS

SVAKA TI SE POZLATILA

Odgovori
čet

20.06.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:01

Too late

Malo ste kasno povukli zvono za uzbunu. Gde ste bili kada se nastava u školi nije održavala ili skraćivala zbog "hleba i igara" manifestacija, kad nadoknade nisu održane, gde ste bili kada ste imali po dva roditeljska godišnje. Glavna tema u školi medju đacima je ko će dežurati na završnom i da li može da se prepiše. I bilo je prepisivanja. I šta sad? Kod Miloša u park? Znate kad vam kažu kome da se žalite - to je to.
Svaka čast svim roditeljima koji se bore za svoju decu i sa svojom decom, ali ne na ovakav način. Na ovaj način samo idete na ruku nesposobnima u Ministarstvu prosvete, oni će vas svesti na Đilasa i ostale i dovidjenja.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije