Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

03. 08. 2011.

Autor: 1

Akcija URS-a

Ujedinjeni regioni Srbije održali su danas akciju u centru Požarevca za koju kažu da ima za cilj poboljšanje života mladih u zemlji.

Akcija se održava u svim većim gradovima u Srbiji, a URS je zamislio da mladi koji to žele  u kameru mogu da kažu šta im u njihovom gradu nedostaje. Sve prikupljene izjave bi trebalo kasnije da se emituju u na video bimu koji će biti postavljen tokom centralne akcije u Beogradu.

Povod za akciju su izmene Zakona o finansiranju lokalnih samouprava koje će omogućiti da lokalne samouprave raspolažu većim sredstvima nego do sada.

Današnju akciju organizovala je Omladinska mreža G17 plus/URS u Požarevcu. 

pet

16.09.

2011.

Petar [neregistrovani] u 20:46

SVAKA CAST!

Napkon da neko i nas gradjane pita za misljenje!!!!!!!! :))))


Svaka cast URS-u!

Odgovori
uto

06.09.

2011.

Borbeni [neregistrovani] u 17:25

HM HM :(

Ovo je velika glupost i laz!
Samo vasi clanovi pricaju i daju komentare a gde su sluceni prolaznici nema ih!
Podrzavam od sada samo postene ljude a to je UBO

Odgovori
čet

04.08.

2011.

sima [neregistrovani] u 13:39

Trenutak istine!

Ako i ovo progutamo ko čurka kukuruz, možemo da se stvarno uslikamo i kao narod i kao država. Još jedna u nizu prevara samozvanih stručnjaka od čijih se genijalnih poteza još nismo oporavili. Posle rasprodaje bankarskog sistema i svih resursa koji nešto vrede genijalci iz G17+ (17 genijalaca na sahrani) rešili su da udare glogov kolac u Srbiju i da nas rasparćaju kao amebe po regionima. I dok se mi tako sludjeni raspravljamo ko će pre da nas prevari ,svetski močnici polako brišu svaku iluziju o suverenoj državi Srbiji. Zato gospodo manite se praznih prića o tobožnjoj brizi za lokalne samouprave, taćno da mnogo para odlazi u Beograd ali i ono malo što se vrati ode u tudje džepove a ne tamo gde treba. O tome treba povesti raćuna mnogo više nego do sada te nam nove podele neće ni trebati.

Odgovori
sre

03.08.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 22:46

ANTIFOTOGENIK

USLIKASMO SE SA VAMA DOSAD ZA NAVEK,IZMISLITE NESTO BOLJE I KORISNIJE ZA GRADJANE.NA PRIMER BORBU PROTIV KORUPCIJE I DEAKUMULIRANJA FUNKCIJA.

Odgovori

Ostavi komentar