Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 07. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Putujući vrtić opet kreće

Predškolska ustanova "Ljubica Vrebalov" i ove godine organizuje letnje radionice u okviru projekta "Malo se pokreni i u vrtić kreni". Radionice će se održavati od 8. jula do 2. avgusta radnim danima od 9 do 11 časova.

Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ specijalizovani autobus je dobila 2009.godine od Evropske unije u okviru projekta Impres. Autobus najčešće služi za rad sa decom iz marginalizovanih, odnosno osetljivih grupa, a koriste ga i za radionice sa decom koja ne pohađaju vrtić ili pripremni predškolski program radi uključivanja što većeg broja dece u program.

Autobus će ponedeljkom i utorkom biti u Kostolcu, ponedeljkom u "Didinom selu", a utorkom u naselju Kanal. Sreda je predviđena za mališane u naselju Brdarac. Četvrtkom će biti postavljen u mesnoj zajednici Radna mala, dok će petkom biti u naselju Brežane.

Svrha projekta je unapređivanje uslova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje dece, posebno iz osetljivih grupa putem unapređenja kvaliteta ponude predškolskih programa i proširenja prostornih kapaciteta predškolskih ustanova.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije