Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 07. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Počinje Ivanjdanski vašar

Pripreme za tradicionalni Ivanjdanski vašar koji se održava 6, 7, i 8. jula su u toku. Od 22 časa večeras zatvaraju se ulice oko Kulturno-sportskog centra. Kako je za Boom 93 rekao Slobodan Jović, direktor JKP „Komunalne službe“, vašar će biti postavljen u ulici Lole Ribara, Ilije Gojkovića i delu Partizanske i Stiške ulice.

Cena zakupa je na prošlogodišnjem nivou i iznosi 1.670 dinara po kvadratu, a kako Jović ističe naplatu zakupa će vršiti radnici komunalnih službi u saradnji sa tržišnom inspekcijom, jer je od prošle godine grad uveo 2% takse koja ide prema gradu.

Na terenu su postavljeni mobilni toaleti, cisterna sa vodom, a obezbeđena su dežurstva radnika komunalnog, ali i prisutnost policije i pozornost Hitne pomoći.

Jović napominje da je prema procenama Sedmojulski vašar u Požarevcu, pored šabačkog i negotinskog jedan od najvećih u Srbiji.

Vašar svake godine od 6. do 8. jula poseti veliki broj Požarevljana i ljudi iz okoline. Prodavci obično u Požarevac dolaze sa smederevskog vašara koji požarevačkom prethodi, a poslednjih godina se ustaljuje i nezadovoljstvo prodavaca sve lošijom kupovnom moći ovdašnjeg stanovništva.

sub

06.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:36

grad

kada se vec toliko hvalite daste postali vlasnici secerane sto ne prebacite ovaj kičeraj u vaše dvorište.Neka vam tamo uriniraju vaši gosti,u vaše dvorište a ne u naša dvorišta i ispred naših kapija.Da ne pričamo o pa skoro zabranjenoj slobodi kretanja.

Odgovori
sub

06.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 09:17

Ringišpil

Ništa lepše kad vas političari vrte u krug 20 i kusur godina

Odgovori
pet

05.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:13

siva ekonomija

šunt i kičeraj

Odgovori

Ostavi komentar