Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 07. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Drift trke i ovog avgusta u Požarevcu

Na parkingu u krugu Šećerane u Požarevcu, 10. i 11. avgusta, voziće se treća trka „ Serbian Drift Championship“ (SDC) šampionata u organizaciji Sportskog Auto Tjuning kluba i Auto moto kluba Low Family.

Za učešće u trci do sada se prijavilo više od 20 takmičara, iz zemlje, ali I iz inostranstva, Bugarske, Rumunije i Hrvatske.

Ovaj sportski događaj, osim takmičarskog momenta, posebno je privlačan za mlađu publiku, ali se takođe koristi I za promociju bezbednosti u saobraćaju.

Drift trke su vrsta auto trka u kojima se vozila kreću bočno po asfaltnom putu. U driftu, automobili prelaze idealnu putanju u kontrolisanom proklizavanju pri velikim brzinama. Ključna karakteristika drift trke je da trka nije vezana za vreme, već za tehničke performanse, putanju, brzinu, uglove i blizinu prilaska čunjevima. Ovo je jedinstvena prilika da vozači pred širokim auditorijumom prikažu svoje umeće, prelazeći stazu na atraktivan način. Ljubitelji automobila i adrenalina će sigurno uživati prateći ovakav vid manifestacije.

Trke oba dana počinju u 11 i traju do 18 časova. Cena ulaznica za prvi dan iznosi 300, a za drugi dan 400 dinara.

U subotu 10. avgusta u organizaciji AMK Low family iz Požarevca, biće organizovano takmičenje u nekoliko klasa kao i takmičenje u merenju muzičke snage u ritejl parku Stop shop.

 

pon

15.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 22:18

mafija

ako ste odneli svo gvožđe sa ovim gostima sto kontrolisu grad ima sanse da je staza veća

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije

15. 01. 2020.

Lista Singlova Boom 93