Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Podaci o državnom zemljištu od sada dostupni putem web aplikacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 07. 2019. Beograd, Požarevac

Izvor: Agrosmart , EKapija

Podaci o državnom zemljištu od sada dostupni putem web aplikacije

Uprava za poljoprivredno zemljište razvila je novu aplikaciju koja omogućava pregled poljoprivrednog zemljišta u državnoj sredini, a od 15. jula ovaj servis je javno dostupan.

Aplikacija je zasnovana na podacima dobijenim iz godišnjih programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, koje od ove godine sve jedince lokalnih samouprava izrađuju kroz informacioni sistem Uprave, koristeći aplikaciju za izradu godišnjeg programa.

Podaci o poljoprivrednom zemljištu prikazani su po različitim slojevima (layerima): parcele u javnim nadmetanjima, parcele na višegodišnjim ugovorima, parcele na ugovorima koji ističu tekuće godine, nerealizovana javna nadmetanja, parcele izuzete iz programa i parcele u susvojini.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Aplikaciji možete pristupiti OVDE.

čet

18.07.

2019.

Svarceneger [neregistrovani] u 13:08

Odrzivi Razvoj

Bravo !!! Evo Digitalna Transformacija i Odrzivi Razvoj na delu. Sada mozemo mirno da spavamo a Globalne kompanije mogu konacno da znaju i krenu u proces preuzimanja polako tog istog zemljista BRAVO !!!!! Cak su nam i to stranci dali pare da napravimo za "nase dobro" !!!!

Covek bez zemlje je NOMAD. A polako ce i ovo da uzimaju dok ne uzmu sve pa ce nam onda reci gde treba da idemo da zivimo i sta ce mo da jedemo i koliko naravno. Polako korak po korak prvi da napravimo zapisnik !!!!!!

Odgovori

Ostavi komentar