Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 08. 2011.

Autor: 1

Konjičke igre

Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu održaće se od 2. do 4.septembra. Gradonačelnik je najavio da će se programi svih manifestacija koje se održavaju na glavnom gradskom trgu završavati do 23 časa. Još uvek se ne zna ko će otvoriti igre i da li će Novak Đoković pristati da bude proglašen za počasnog viteza.

Prateće manifestacije počinju 26.avgusta. 27. centrom će proći karnevalska povorka, 31. nastupiće Sanja Ilić i Balkanika, 1.septembra Bajaga i instruktori, a nakon defilea 2.septembra pevačke zvezde Grand produkcije.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević je najavio bogatiji defile na otvaranju i dodao da će svi programi počinjati u 18 i 21 čas i završavati se do 23 sata. Ugostiteljima će biti produženo radno vreme.

Ove godine neće biti angažovana marketinška agencija jer „grad želi jači PR na nacionalnom nivou", objasnio je Milosavljević.

Igre bi trebalo da koštaju 10 do 15 odsto više nego prošle godine, kada su troškovi iznosili oko 21 milion dinara. Izvođači na trgu koštaće oko 3,5 miliona, a karnevalska povorka 2 miliona dinara.   

Prihod se planira od parkiranja i izdavanja javnih površina. Gradonačelnik je najavio da će naredne nedelje biti raspisani konkursi za ugostitelje i zanatlije koji žele da zakupe javne površine u centru grada i na hipodromu.

Novaku Đokoviću upućen je poziv da bude proglašen za počasnog viteza igara, a odgovor se čeka.  Obezbeđen je TV prenos takmičenja u nedelju, a cena ulaznica neće biti promenjena u odnosu na prošlu godinu.

čet

11.08.

2011.

neopredeljen [neregistrovani] u 16:54

bolje od prosle god.

Pohvala za izbor muzicara, u to ne spadaju zvezde granda(ali dobro, za siroke narodne mase) i sto ne placaju marketinsku agenciju, to bi trebalo da radi tursticka organizacija grada da bi opravdali svoje postojanje! i tv prenos je ok, ali ovo za Novaka Djokovica, dobra ideja ali neostvarljiva.

Odgovori
čet

11.08.

2011.

Zelena [neregistrovani] u 15:35

Re: lepa slika...

Ha, ha, e svaka ti je na mestu, Kraljevicu Marko.

Odgovori
čet

11.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 12:52

lepa slika...

Lepo ste ispali na ovoj fotografiji, gospodine gradonačelniče... Lepa je i ova ukrasna kesa na birou iza vas...neki poklončić verovatno...

A, inače, Novak Đoković je u vreme održavanja LJKI u americi, gde igra US Open...tako da...jedino da se teleportuje na kružni tok... Mada, ideja je dobra. Naročito sada, na korak od izbora...

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije