Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 08. 2019. Požarevac

Izvor: PU Požarevac

Hapšenja zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Кraljevu, uhapsilisu S. B. (1995) iz okoline Požarevca i LJ. A. (1968) iz Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.

Policija je uhapsila i A. S. (1954) iz okoline Čačka i D. S. (1949) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica pomaganjem.

Sumnja se da je A. S. kao zastupnik preduzeća „Optima 032“ iz Čačka sačinio fakturu neistinite sadržine za navodno izvedene radove na remontu sušare, koja je u zakupu „Maksi silosa“ u iznosu od oko 6.930.000 dinara.

Na taj način je, kako se sumnja, omogućio S. B. odgovornom licu preduzeća „Maksi silos“ da tim računom umanji zakupninu na ime investicionih ulaganja prema opštini Malo Crniće.

Zastupnik „Maksi silosa“ LJ. A. se sumnjiči da je sa A. S. ugovorio remont sušare, kao i da je zaključio ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između ova dva preduzeća na vrednost veću od stvarno izvedenih radova.

Veštak D. S. je, kako se sumnja, navodno izvedene radove na remontu sušare overio na iznos od 6.930.000 dinara kao da su stvarno izvedeni. 

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Кraljevu.

pet

16.08.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 08:30

savetniku za investicije, izvesnom s. v.

Hitno poceti sa izgradnjom stanova u Kraljevu za Seljanovčane i ljude iz okoline Seljanovca.
Tamo nas je sve više, a činjenica je da nam Kraljevo nikada nije bilo bliže.
Nad Kraljevom ljuta vatra seva, da vidimo kog privrednika nema.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije