Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 08. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor:Boom93

Tunis i evropski gradovi u avgustu

U zavisnosti od toga kakvu vrstu odmora preferirate, u toku meseca avgusta možete se odlučiti da sa turističkom agencijom M turist travel otputujete u Tunis, zemlju sa 3 mora ili posetite neki od evropskih gradova.

Tunis, zemlja gostoljubivog naroda koji je oduvek privlačio putnike, naročito iz Srbije. Skoro 40% teritorije čini pustinja Sahara, pa je ovo jedna od zemalja sa prelepim peščanim plažama I izuzetno lepim hotelima, od kojih se izdvaja lanac hotela El Moradi sa 4 I 5 zvezdica koji možete naći u skoro svim gradovima, a 10 dana, sa all inclusive uslugom i avio prevozom, koštaće vas 419 evra.

Današnji Tunis centar je proizvodnje tepiha, tekstila i maslinovog ulja, a turiste privlači velikim brojem džamija, mauzoleja, medresa I fontana.Polazak za Tunis organizuje se svakog utorka i petka, a smene su na 7, 10, 11 i 14 dana.

Pre nego što krenete za Tunis, treba da znate da je valuta u Tunisu tunižanski dinar koji nije konvertibilan, službeni jezici su arapski i francuski, a vremenska razlika između Tunisa i naše zemlje ne postoji.

Neke od evropskih gradova, kao što su Beč, Budimpešta, Prag ili Pariz, možete posetiti u svim terminima, počevši od avgusta, a zaključno sa prolećem 2012. Vaše putovanje, sa obilaskom grada u trajanju od 4 dana koštaće Vas 99 evra.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije