Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 08. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Poseta na bazenu blizu rekorda

Ovogodišnja poseta na gradskom bazenu je blizu rekorda iz 2017. godine.

Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac kaže da jena gradskom bazenu, od početka sezone 15. juna pa do danas, prodato oko 34 000 ulaznica, što je blizu rekorda iz 2017. godine kada je prodato 37800 dnevnih ulaznica.

„Možemo da kažemo da je ovogodišnja sezona na bazenu bila odlična, pogotovo pošto je letnja sezona bila raspoređena i da je na bazenu više puta bilo po 1000 ljudi. Ove godine oborili smo i rekord da je više od 10 dana na bazenu bilio preko 1000 ljudi. Spasioci nisu imali nijedan teži slučaj reanimacije, što znači da je preventiva bila dobra“ kazao je Mitć.

Kako je rekao Mitić posetioci bazena se najčešće žale na disciplinu ostalih kupača. Radnici Sportskog centra pokušavaju da izbalansiraju i da atmosfera na bazenu bude živahnija, pošto na bazen dolaze prtežno mladja deca.

Nenad Mitić je istakao da su dodatni programi koji su bili na bazenu su prošli bez problema.

„Svi dodatni programi koji su se održavali pre otvaranje i posle zatvaranja bazena su prošli bez problema. Hidrobik program, koji je organizovao Sportski centar sa Asocijaciom Baneta Dmitrovića, je imao skoro 70 učesnika, što žena što i muškaraca. Biznis plivanje je u proseku koristilo oko 40 ljudi kojima je i jutarnja kiša nije smetala. Termini za decu ometenu u razvoju, koju je takođe vodila Asocijacija Baneta Dmitrovića , odlično fukcioniše i ta akcija se i dalje sprovodi. Što se tiče obuke neplivača je dosta dobro bila, a zbog lošeg vremena izgubili smo jedan rok pa smo bili prinuđeni da dva kursa plivanja spojimo u jedan. Obučeno je izmedju 70 i 100 polaznika učenika prvog razreda, koji nisu plaćali kurs pošto je to finasirao Sportski savez. Takođe obučeno je preko 100 polaznika starije ili mlađe od uzrasta prvog razreda“ naglasio je Mitić.

Sezona kupanja na Gradskom bazenu biće zvanično zatvorena 1. septembra, to je i poslednji dan kupanja za posetioce.

sre

21.08.

2019.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 09:28

Brojanje po preCedniku

Brojano je kao i na protestima 1 od 5 miliona!

Odgovori
uto

20.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 21:19

Užas

Treba osetiti tu gužvu i hlor koji te guši

Odgovori

Ostavi komentar