Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 08. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Požarevac i Kostolac dobijaju helidrome?

Požarevac i Kostolac bi trebalo da dobiju helidrome rečeno je na konferenciji za medije načelnika Braničevskog okruga.

Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog upravnog okruga kaže da je poslat upit Direktoratu civilnog vazduhoplostva kako bi se krenulo u reazlizaciju plana postavljanja heliodroma.

„Predložio sam da se helidromi nalaze na prostoru Opšte bolnice u Požarevcu, aeodromu u Kostolcu. Takođe mi iz upravnog okruga smo takođe direktoratu predložili da se dodatni helidromi izgrade i u Žagubici i Golupcu. Takođe imali smo u vidu da će na prostoru opštine Veliko Gradište biti izgrađen aeodrom, tačnije na Srebrnom jezeru. Mislim da će ceo okrug biti dobro pokriven helihopterskom mrežom“  rekao je Đokić.

U planu je da pored medicinskog transporta helidromi se mogu koristiti i u civilne svrhe.

 

Sadržaj je nastao u okviru projekta „2025. Ka Evropi – kad ja tamo,a ono međutim“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja. Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

pet

23.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:55

Smrtnik

Popravite toalete u bolnici za početak .Verovatno nekom kontraverznom biznismenu treba heliodrom, običan smrtnik čeka na krv iz Beograda, neće valjda da dodju po smrtnika u bolnicu?Bogati se već i onako leče u beogradskim bolnicama!

Odgovori
pet

23.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 11:24

Vasiono javi se!

Izgleda da je Vučić ostvario prijateljske kontakte i sa vanzemaljcima koji su voljni da od njega uče kako se zemlja i ekonomija vode. Da bi organizovao tribine i stručna predavanja za vanzemaljce (to su bića nalik SNS funkcionerima), neophodno je obezbediti im mesta za sletanje tanjira, lopti, objekata koji podsećaju na leteću jajcad!
Kakvi heliodromi, odakle nam toliki helikopteri? Cenim da su interplanetarni interesi u igri??? Zamislite, samo uz člansku kartu dobijete posao na planeti XQ kao opštinski predsednik, kao npr. Bane! Impresivno, zar ne!

Odgovori
pet

23.08.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 09:42

heliko bakterije

Velika stvar za Seljanovac, Kaštel i B. okrug, kao takav. Raznosači bakterija će moći slobodno da putuju i rade ono što raznosači bakterija inače i rade. Seljanovcu je nedostajala samo ova peruška.
A, opet, znam da će me trust mozgova okupljen oko gradskih otaca demantovati i pronaći novu, luđu, šareniju, drečaviju, bučniju, otkačeniju i nepotrebniju perušku, a sve po ugledu na vrhovnog vođu, najmudrijeg od sviju. I najlepšeg, eto, nije me sramota da kažem.
Jedva čekam da zazuje te prve mašine,
da se Vođa u nebesa iz ravnice vine.

Odgovori
čet

22.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 15:36

Šahte

Bolje i to, barem neće da imaju talasast asfalt i šahte, o zakrpama na putu nekom drugom prilikom

Odgovori
čet

22.08.

2019.

Инструктор хеликоптера [neregistrovani] u 14:21

На чему си пријатељу, дај и мени мало

Ево плачем од среће што ће Округ да буде сјајно покривен хеликоптерском мрежом. Још кад крене производња летећих аутомобила има да нам буде феноменонално! Нисте ви чисти, мајке ми!

Odgovori

Ostavi komentar