Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 08. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Objavljen drugi poziv za poboljšanje vodosnabdevanja

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je drugi poziv u cilju obezbeđivanja pomoći u izgradnji i projektovanju hidrotehničkih objekata vodosnabdevanja i kanalizacije kao i rehabilitaciji i proširenje postojećih.

Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog upravnog okruga kaže da je ovo šansa za lokalne samouprave sa teritorije okruga da se jave i da poboljšalju kvalitet vodosnabdevanja u svojim mestima.

„Ovo je velika šansa za te potrebe da lokalne samouprave dobiju dodatna sredstva od republike, i siguran sam da će opštine i grad, sa teritoije okruga, iskoristiti. Ono što smo generalno dogovorili i što okrug treba da rešava to su otpadne vode. Lokalne samouprave rade projekte i oni će te projekte same realizovati“ rekao je Aleksandar Đokić.

Podsetimo da je da je prošle godine javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" u Požarevcu raspisalo je javnu nabavku za izradu generalnog projekta, idejno rešenje i idejni projekat budućeg postrojenja.

sre

28.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:22

A koju vodu vi pijete

Interesuje me koju vodu vi pijete da li ovu moravsku ili neku drugu? Ako nam stanci vec daju novac za poboljsanje infrastrukture onda ga pod hitno treba iskoristiti i kad ce ta fabrika vode?

Odgovori
pet

23.08.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 19:38

hajde, hajde...

...na noge lagane. valja projekte izrađivati, bez ikakve namere da se izvedu. stižu izbori, treba namaknuti koju crkavicu. uostalom, došli smo tu da kontrolišemo tok para, a ne vode.
kapitalac za investicije ima sve da isprati.

Odgovori
pet

23.08.

2019.

Rade [neregistrovani] u 14:25

...

Još kada bi neko od ......sa članskkom kartom SNS, koja mu je jedina kvalifikacija za rad u JP, umeo da napiše projekat...

Odgovori

Ostavi komentar