Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 08. 2011.

Dan mladih i političke stranke

Neke političke stranke danas su u Požarevcu obeležile međunarodni dan mladih akcijama u gradu.

Omladina Demokratske stranke uručila je poklon pakete štićenicima centra za dnevni boravak dece I omladine ometene u razvoju.  

Veljko Obradović iz DS-a kaže da je želja da se na ovakav način iskaže solidarnost među mladima i dodaje da će se u narednom periodu DS usmeriti na akcije koje imaju humanitarni karakter.

Omladina URS-a promovisala je svoje ideje deljenjem propagandnog materijala u centru grada i pozvala mlade da iskažu svoje potrebe.

Kažu da se zalažu za ulaganja i projekte koji će zadržati mlade da ne odu u druge sredine.

Mladima u Požarevcu potreban je zatvoren bazen, studenski  kulturni centar i nova radna mesta, kaže Aleksandra Arsić iz URS-a.

Ona navodi kako ova politička organizacija  želi da okupi mlade kojima je stalo do spostvenog grada, kao i da im stranačka pripadnost nije bitna.  

pet

16.09.

2011.

Mare [neregistrovani] u 20:51

SVAKA CAST!

SUPER STE.....Mladi i lepi! Bas mi je zao ste se nisam druzio sa vama na trgu toga dana.... /


OBECAVAM DA CU DOCI SLEDECE GODINE, AKO BUDETE ORGANIZOVALI NESTO SLICNO....

UJEDINJENI REGIONI SRBIJE, uz vas sam, i ja i cela moja porodica!

Odgovori
sub

13.08.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 01:40

HOCEMO I MI BAZEN U KOSTOLCU

HOCE LI NEKO BRINUTI I O POTREBAMA MLADIH IZ KOSTOLCA I OKOLNIH SELA.ZASTO SE U KOSTOLCU NE OTVORI KANCELARIJA ZA MLADE,A STO SE TICE NEIZGRADJENOG BAZENA U KOSOLCU O NJEMU NEMA NI POMENA OD STRANE LOKALNIH KVAZIPOLITICARA. ISKOPANA RUPA ZA ISTI VAM ZVRJI TRIDESET GODINA,NIJE LI VAS SRAMOT,.DA LI VAS BRINU DUGOGODISNJI NALAZI ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE IZ POZAREVCA O NEISPRAVNOSTI VODE ZA KUPANJE NA KOSTOLACKOJ PLAZI.

Odgovori
pet

12.08.

2011.

Omatoreli omladinac [neregistrovani] u 20:41

Lepo...

Dobro, budimo malo realni i umereni. Kada mladi iz stranaka rade nešto - ne valja, kada ne rade - opet ne valja. Lepo je što se neko setio da obeleži dan mladih, pa makar to bili podmlaci političkih stranaka. Kad već niko drugi nije. Bilo bi lepo da su se lokalni funkcioneri setili da nešto urade danas (ili bilo kada) za mlade. Makar nekakav simboličan gest...Ali ništa. Posle kada mladi odu iz ovog grada, iz ove zemlje, kukamo...Mislimo o tome.

Odgovori
pet

12.08.

2011.

Aleksandra [neregistrovani] u 17:42

Sta treba mladima...

"Mladima u Požarevcu potreban je zatvoren bazen, studenski kulturni centar i nova radna mesta, kaže Aleksandra Arsić iz URS-a."


Marko, zar to nije i receno? ;)

Odgovori
pet

12.08.

2011.

Zelena [neregistrovani] u 17:35

Re: Šta treba mladima...

Kraljevicu, sa tobom covek ne moze da se ne slozi. I to u potpunosti, svaki put.

Odgovori
pet

12.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 15:52

Šta treba mladima...

Mladima u Požarevcu, kao i svuda u svetu, potrebna su radna mesta, kako bi videli perspektivu da se školuju... a ne da već od tinejdžerskih dana merkaju u koju političku partiju da se upišu kako bi, kad završe školu, mogli da se nadaju da će doći do radnog mesta! Sve ovo ostalo je, naravno, potrebno, ali je takođe i čista kozmetika... Mladima treba posao, kako bi ostali u ovom gradu.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije