Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 08. 2011.

Stubovi i preko puta Hitne pomoći

Postavljanjem zaštitnih stubova u ulici Jovana Šerbanovića preko puta Hitne pomoći od danas je onemogućeno parkiranje vozila na trotaru.

Parking servis ranije je postavio zaštitne stubove čitavom dužinom trotoara u ulici 15.oktobra i delu ulice Jovana Šerbanovića ispred Pošte.

Postavljanja stubova kod gradskog parka i pijace u Moše Pijade neće biti jer je trotoar suviše uzak, rekao je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Gradonačelnik kaže da je namera da se trotoari sa leve strane ulice Moše Pijade izdignu i tako onemogući parkiranje vozilima.

uto

16.08.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 14:39

ISTOMISLJENIK

DRAGI KOLEGA POKRENIMO GRADJANSKU INICIJATIVU UZ POTPISE GRADJANA ZA FORMIRANJEM ANTIKORUPCIJSKOG SAVETA PRI GRADSKOJ UPRAVI,KAO STO JE SLUCAJ U MNOGIM DRUGIM OPSTINAMA,PA I U LAZAREVCU.

Odgovori
pon

15.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 09:36

Objašnjenje...

A kada će neko da nam objasni zašto smo (mi, građani) već plaćali postavljanje stubića kroz Drinsku ulicu, a oni su se raspali posle dve kiše (sećate se, to su bili oni bordo boje, što su ustvari bili od pur pene, samo obloženi nekim crvenkastim materijalom... Znači, ti stubići su spektakularno postavljeni, a nakon jedne sezone su se raspali, pokrivili i na kraju su povađeni - kao da ih nikada nije ni bilo...
a i naših para - kao da nikad nije ni bilo!
Takođe bi bilo interesantno postaviti pitanje: zašto je navopostavljeni trotoar od centralne apoteke - prema semaforu, već solidno okrnjen, kao da je više godina star, a postavljen je skoro!
Još jedno pitanje koje me zanima: zašto je dozvoljeno da se u Kosovskoj ulici postavi trotoar, a da zatim godinu za godinom neki privatni preduzimači zidaju zgrade niz ulicu i svojim kamionima, bagerima i teškom mašinerijom - konstantno oštećuju taj isti trotoar na kome su sada ulegnuća i okrznuća!
Zašto se kod nas uvek prvo asvaltira neka ulica, a par meseci nakon toga se razbija taj novi asvalt da bi neki privatni investitor, koji je sazidao neko ruglo od zgrade (ne ostavivši pritom mesta ni za parking, ni za klupu ni za igralište), uveo toplifikaciju ili vodu ili kanalizaciju ili šta već što je prethodno izostavljeno. Nikada taj asvalt neće biti kao što je bio, niti će to biti sanirano kako treba.
Pre par dana je asvalitran parking iza opštine...kao da nema ulica po gradu koje su u lošijem stanju, ali ajde... Sve bi bilo dobro da ti kamioni i ostale mašine nisu oštetili okolni asvalt i trotoare radeći svoj posao, a niko ih ne juri i ne kažnjava zbog toga!
Za vikend je bila saobraćajka na raskrsnici kod autobuske stanice (zapalio se auto). Auto je odnet, ali niko nije našao za shodno da počisti srču i komade nagorelog gvožđa i plastike sa ulice.
Ovo je par primera, koji su mi u trenutku pali na pamet, a svakodnevno smo svi mi svedoci opšteg javašluka i neodgovornosti.

HOĆEMO VIŠE TRANSPARENTNOSTI KOD JAVNIH NABAVKI I TENDERA! HOĆEMO ODGOVORNOST ZA NERAD I UNIŠTAVANJE DRUŠTVENE IMOVINE. DOSTA JE BILO NEDODIRLJIVIH!
Izvinjavam se na dužini komentara, čitaocima i administratoru!

Odgovori
sub

13.08.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 01:50

PROVIZIJAAAAAA

KOLIKA IM JE CENA SA ''UGRADNJOM'' AKTUELNOG POSLOVODSTVA I ZVODJACA RADOVA I DOBAVLJACA.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije