Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Grad Požarevac vas poziva da dostavite predloge za dodelu nagrada
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 09. 2019. Požarevac

Izvor: Grad Požarevac

Grad Požarevac vas poziva da dostavite predloge za dodelu nagrada

Grad i Skupština Požarevca objavili su javni poziv za dostavljenje predloga za dodelu nagrada i povelja povodom 15. oktobra, Dana oslobođenja Požarevca.

Nagrada Grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva,  obrazovanja, kulture, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povelja Grada Požarevca dodeljuje se privrednim društvima, preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, kulture sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Više informacija možete pročitati OVDE.

ned

08.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 17:12

Kao i svake godine!

Evo, sebe predlažem!!!

Odgovori
ned

08.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:21

Predlog

Saša Valjarević za neuništivost.

Odgovori
sub

07.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:36

svima

svi izvodjači radova koji kasne sa radovima,koji upropastiše grad i koji rade beskonačno projekte koji nikako da se realizuju zasluzuju nagrade.Posebno bih nagradio čoveka koji je nadzorni organ koji odobrava one zakrpe po gradu asfaltom

Odgovori

Ostavi komentar