Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 09. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Kostolac u novogodišnjem duhu već od novembra?

Gradska opština Kostolac je za doček Nove 2020.godine planirala je da potroši i do 3,6 miliona dinara za nabavku novogodišnje ulične dekoracije.

Nabavlja se 250 komada ukrasa sam motivima Nove godine i Božića. Radi se o motivima zvona, snežna pahulje, zvezda i led crevima sa efektom zvezde padalice.  

Prethodnih godina uprava gradske opštine nije na ovaj način nabavljala uličnu rasvetu za Novu godinu. Postupak je u plan nabavki dodat nakon rebalansa budžeta gradske opštine.

Planirano je da se nova dekorativna rasveta za Novu godinu u ovom mestu pored Požarevca postavlja već od 1.novembra.

Požarevac je prošle godine, nabavkom preko Turističke organizacije grada Požarevca, novu dekorativnu rasvetu platio blizu 6 miliona dinara.

uto

31.12.

2019.

kostolčanin [neregistrovani] u 18:27

OBNOVA

otkloniti panjeve da bi bio postavljen asfalt na novom trotoaru kod pijace,ulica je skoro uža od trotoara čime je onemogućeno uređanje parkinga .Ukloniti sve pruge koje presecaju Kostolac jer ničemu ne služe.Omogućiti u dogovoru sa EPS-om korišćenje praznih prostorija za stalno bioskopa.restorana Viminacijum,hotela kostolac koje ničemu ne služe.Biblioteku preseliti u restoran Viminacijum.U prostorije biblioteke uraditi galeriju stalne postavke poznatih Kostolačkih umetnika.Zastakljeni deo dati na korišćenje za dečije radionice i aktivnosti.Srušiti most a preko puta mosta izgraditi centar za kulturu,dom omladine u skoroj budućnosti.Bioskop izgraditiu savremenu diskoteku,aktivnost bendova i kulturno okupljanje mladih,projekcije i sl.Zatvoriti terasu u arhitektonskom stilu za izlagačke aktivnosti i manifestacije.Planirati izgradnju vrtića preko puta hotela Kostolac.Sarađujte sa kvalitetnim građanima koji se profesionalno bave aktivnostima iz odgovarajuće oblasti.

Odgovori
pet

13.09.

2019.

kostolčanin 2 [neregistrovani] u 10:44

Re: tako je

to je nekad pre nadvožnjaka i bila ulica, samo da se vrati na staro u novom ruhu i nema onda ni slepe ulice. U tom slučaju grad bi živnuo po pitanju komunikacija.

Odgovori
sre

11.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:26

preraspodela

Itako se narodne pare prelivaju u sns dzepove.

Odgovori
uto

10.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:22

Svasta

Nema dovoljno doktora i sestara a njima njima do rasvete stalo jadan narod

Odgovori
uto

10.09.

2019.

Kostolčanin [neregistrovani] u 20:03

Nadvoznjak

Bolje neka reše problem nadvožnjaka koga svi znaju kao most. Ako ke nebezbedan onda neka ga uklone i urade ulicu od raskrsnice sa semaforima do Karađorđeve ulice i ako postoji mogućnost neka se na tu novosagrađenu ulicu uključi slepi deo Nikole Tesle. A ukrasi neka ostanu od prošle Nove godine jer su ok

Odgovori
uto

10.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:03

trpeljiv neki narod

Narod nema gde da se leci, dom zdravlja je nivoa kao seoska ambulanta, a oni pune dupe nekoj sns firmi koja im preprodaje kineske ukrase.

Odgovori
pon

09.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 20:22

j

Lopurde!!!

Odgovori
pon

09.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:51

Svasta

Kupite cisternu da gasite ono smetlište

Odgovori

Ostavi komentar