Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 08. 2011.

Autor: 1

Počasni vitez

Proglašenje Novaka Đokovića za počasnog viteza LJKI je ideja koju ne bi trebalo aktuelizovati u medijima dok se ne postigne dogovor, rekao je danas gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević.

On je na konferenciji za novinare kazao da novinarska pitanja o Đokoviću kao počasnom vitezu ili navodnom interesovanju njegove porodica za Bambi Park mogu samo da nanesu štetu gradu.

Gradonačelnik je rekao da se proglašenje počasnog viteza ne radi zbog Ljubičevskih igara i da on može da bude proglašen bilo kada tokom godine.

Đoković kao počasni vitez je ideja koja postoji i ne bi trebalo uznemiravati nekoga ko možda za to i ne zna, kazao je Milosavljević.

Novinarska pitanja o počasnom vitezu ili navodnom interesovanju njegove porodice za Bambi park mogu da naprave samo medveđu uslugu i one koji imaju interesovanje da dođu oteraju iz grada,  naveo je gradonačelnik Požarevca.

Povodom predtojećih LJKI, Milosavljević kaže da nije imao pritužbe građana na Zvezde Granda koje nastupaju poslednjih nekoliko godina. Objasnio je kako je to bila najekonomičnija varijanta. Haris Džinović i Miroslav Ilić tražili su po 12 hiljada evra, što je novac koji budžet nema.

uto

16.08.

2011.

Vitez Miroslav [neregistrovani] u 14:46

Predlog

Kad vec pominjete najboljeg tenisera planete, a da niste imali nikakav kontakt, a ni pregled njegovih obaveza - predlazem sledece za Viteza:
Isidora Bjelica
Jelena Karleuša
Ognjen Amidžić
Milan Kalenić
Lea Kiš
Ivan Ivanović
Mira Adanja-Polak
Dragan Marinković-Maca
Ruška Jakić

Odgovori
uto

16.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 09:06

poslovna tajna

Ideja o kojoj govorite, g. gradonačelniče, je trebalo da bude poslovna tajna, ako je za to smatrate. Kao takva je trebala da bude sačuvana u vašem uskom krugu saradnika. Ako ste već propustili da je sačuvate i ako je ona stigla do medija... pa više je nego normalno da će je mediji i objaviti, a građani pričati o tome.
Naravoučenije: bolje čuvajte poslovne tajne, na taj način će svako da radi svoj posao...za koji je plaćen.

Odgovori

Ostavi komentar