Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Porodica Slobodana Miloševića traži 100.000 evra za „Bambilend“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

16. 08. 2011. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Izvor:Blic

Porodica Slobodana Miloševića traži 100.000 evra za „Bambilend“

Stručnjaci Republičke poreske uprave, odnosno Uprave prihoda, procenjuju vrednost “Bambi parka” u Požarevcu koji grad treba da preuzme od koncerna zdrave hrane “Bambi-Banat” na osnovu već potpisanog sporazuma.

Gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević kaže da je želja Požarevca da u budućnosti preuzme i "Bambilend", koji je u vlasništvu porodice pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, kako bi ceo kompleks sportskih i zabavnih terena bio u vlasništvu grada. Prema nezvaničnim pričama, Miloševići za njihov deo traže 100.000 evra.

"Mislim da je interes porodice Milošević i grada Požarevca da razgovaramo o preuzimanju ,,Bambilenda". O tome ćemo u narednom periodu sigurno razgovarati ukoliko oni žele da to prodaju. Bilo je priča da oni to žele da prodaju i da su navodno dali ponudu da to žele da prodaju za l00.000 evra. Ja to ne mogu da zvanično potvrdim jer su to priče i mislim da o tome ne možemo da spekulišemo jer to nije bila zvanična ponuda gradu, ali smo mi spremni da razgovaramo o tome" ističe gradonačelnik Milosavljević.

uto

16.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 15:22

kako to?

a ko i kako vrši pregovore sa osobama protiv kojih se vodi krivični postupak i koje su u bekstvu i ne odazivaju se na sudske pozive? Da li to može da znači da ti što pregovaraju i imaju informacije mogu da se smatraju jatacima? Da li grad Požarevac isplatom novca (ukoliko dođe do prodaje) osobama koje su osuđene i u bekstvu (ili protiv kojih se vodi postupak), ne čini krivično delo? Zašto to ne može samo da se konfiskuje, ako se utvrdi da je taj novac stečen ilegalnim putem? Na kom su oni tenderu dobili pravo da tamo išta zidaju?
Meni ovo liči na pljuvanje u lice svemu čemu sam se nadao i za šta sam mislio da će biti drugačije posle Slobe, a izgleda da sam se gadno prešao...

Odgovori

Ostavi komentar