Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 09. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Povećanje kapaciteta u vrtiću "Duško Radović"

U vrtiću „Duško Radović“ otvorena je nova prostorija u kojoj će biti smeštena još jedna jaslena grupa dece, u kojoj je prema rečima direktorke PU „Ljubica Vrebalov“ Tanje Lončar upisano još 20 deteta.

„Urađena je prenamena jedne od prostorija koja je bila kancelarija i formirana je grupa od dvadesetak deteta srednjeg jaslenog uzrasta 2017. i 2018. godište. To su deca koja nisu primljena u vrtić ni u prvom ni u drugom roku“, istakla je Lončar.

Ona je dodala da je samim tim lista čekanja za decu koja su 2017. I 2018. godište smanjena, a kako je stvorena potreba i za novim kadrovima u vrtić su primljene i dve sestre vaspitači, dok je zajedno sa vrtićem u Kostolcu ukupno primljeno oko 50 deteta.

Ovih dana se očekuje završetak radova u vrtiću „Pčelica“, gde je izvršena sanacija mokrih čvorova, kao i kompletna zamena vodovodnih cevi i zamena pločica. Pored ovog vrtića završeni su radovi i u vrtiću „Bubamara“ gde je izvršena zamena toplotnih cevi.

Lončar je najavila da će vrtić „Pčelica“ krenuti sa radom u ponedeljak 23. septembra kao što je i najavljeno.

Gradonačelnik Bane Spasović je istakao da je lokalna samouprava ove godine uložila oko 56 miliona dinara za investicije i rekonstrukcije u vrtićima.

On je rekao da će grad nastaviti sa ovako odgovornom politikom prema vrtićima i deci.

 

čet

19.09.

2019.

Rajko [neregistrovani] u 13:59

Vrtic

Vidim Baneta na slici, on je poceo u vrticu da radi?

Odgovori
čet

19.09.

2019.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 13:43

Dokle!

U koje rekonstrucije? Gori si gradonacelnike lazov od Vesica!

Odgovori

Ostavi komentar