Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

16. 08. 2011.

Autor: 1

Nastavak suđenja po tužbi protiv Marka Miloševića

Nastavak glavnog pretresa u ponovljenom postupku protiv okrivljenih Marka Miloševića i njegovih saradnika po tužbi otporaša Nebojše Sokolovića, zakazan je za sutra u Osnovnom sudu u Požarevcu. Očekuje se presuda veća kojim predsedava sudija Gordana Vidojković.

Sud je sa zakašnjenjem dobio izveštaj Medicinskog fakulteta o veštačenju povreda koje je Sokolović zadobio maja 2000.godine, zbog čega je pretres u poslednja navrata odložen.

Predmet u kojem Sokolović tuži Marka Miloševića i ostale za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život vraćen na ponovni postupak odlukom  Apelacionog suda koji je poništio ranije rešenje Osnovnog suda u Požarevcu o obustavljanju zbog zastarelosti krivičnog dela.

sub

20.08.

2011.

PERSON [neregistrovani] u 22:54

ZUTOCRVENA REFORMA PRAVOUDJA

DA LI SU GOSPODA IZ PRAVOSUDJA SVESNA SVOJIH POSTUPAKA I I TROSKOVA KOJE PROIZVODE U OVIM MARATONSKIM SUDJENJIMA NA TERET GRADJANA KOJI SVOJIM PORESKIM OBAVEZAMA I DRUGIM DAVANJIMA FINANSIRAJU PREGLOMAZNI I NESPOSOBNI,KORUMPIRANI DRZAVNI APARAT.POSTOVANA GOSPODO MISLITE LI DA MOZETE OVAKO BESKONACNO.SIGURNO NECETE MOCI JOS DUGO DA NA OVAJ NACIN DELITE PRAVDU.ZA OVAKVE SLUCAJEVE POTREBNO JE POKRENUTI IZMENU ZAKONA U SMISLU NADOKNADE STETE PO ODLUCI SUDA IZ STRAZBURA DIREKTNO OD POSTUPAJUCEG SUDIJE IZ SRBIJE,A NE DA ISTU PLACAJU GRADJANI SRBIJE IZ BUDZETA.

Odgovori
sre

17.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 08:36

Zastarelost dela!!!

Kod ove "zastarelosti dela" je na delu (bolje reći - zlodelu) neka teška mutljavina. Deset godina ne mogu da privedu ovo suđenje kraju! Pa za to bi neki od njih trebalo ooozbiljno da odgovaraju! To je sprdnja i sa državom i sa zakonom i sa nama, kojima bi za neplaćen račun za struju od par stotina evra - odavno bili zaplenitelji na vratima ili murija da nas vodi u zatvor. A ovog ne mogu da osude 10 godina za nešto što je ceo grad znao i video!
Bruka za sve nas... Još ćemo da im platimo 100.000 evra za Bambi park!!! Ej, pa hajde i za vitezove LJKI da ih proglasimo...

Odgovori

Ostavi komentar