Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Opština Veliko Gradište poziva na Javnu raspravu o nacrtu budžeta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 10. 2019. Veliko Gradište

Izvor: SO Veliko Gradište

Opština Veliko Gradište poziva na Javnu raspravu o nacrtu budžeta

Opština Veliko Gradište poziva sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2020. godinu, kao i da daju svoje predloge i primedbe.

Javna rasprava sprovešće se u periodu od 28. oktobra do 17. novembra 2019. godine.

Organ nadležan za davanje informacija u vezi sa stanjem u oblasti na koju se odnosi predložen Nacrt odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2020.godinu je Odeljenje za finansije, osoba za kontakt Jelena Pantić, br. tel. 661-278, e-mail finansije@velikogradiste.rs.

Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Opštine, sa zainteresovanim građanima i  predstavnicima udruženja građana i zainteresovane javnosti biće održan: u sedištu Opštinske uprave, Žitni trg broj 1, u svečanoj sali, dana 15.11.2019. godine, sa početkom u 12 časova.

Dodatne informacije u vezi sa otvorenim sastankom možete dobiti od Odeljenja za opštu upravu, rukovodioca Vesne Milanović na br.tel. 660-122.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Odeljenju za opštu upravu, Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, preko formulara na sajtu opštine, predviđenog za slanje komentara na predmetni Nacrt odluke kao i na sledeću e-mail adresu: vesna.milanovic@velikogradiste.rs

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije