Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 08. 2011.

Autor: 1

Digitalna kablovska TV

Kablovski operater u Požarevcu SBB najavio je da će od 1.septembra potrošačima biti dostupna usluga D3, čime se nastavlja sa digitalizacijom kablovske mreže u Srbiji.

Usluga će od narednog meseca biti proširena na Požarevac i Pirot, a uskoro i na Kostolac, navodi se u saopštenju.

Korisnici će moći da unaprede kvalitet slike i tona na svojim televizijskim kanalima bez dodatnih troškova, a nije neophodno da imaju LCD ili plazma TV prijemnike.

uto

23.08.

2011.

Zelena [neregistrovani] u 13:11

Re: ni K od Kabla...

Svaka ti je na mestu.

Odgovori
pon

22.08.

2011.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 11:20

ni K od Kabla...

Nema tu ni K od Kabla, nemojte da se lažemo... Kakva je to kablovska televizija koja gubi signal čim se naoblači i počne neka kišica?!? Kablovska bi trebalo da ima upravo suprotan efekat - da vremenski uslovi NE UTIČU na kvalitet slike!
Šta je SBB odradio, ništa. Na već postojeće bandere su pokačili kablove (kao da nam nije dosta ružnih kablova koji nam vise nad glavama i premoštavaju najnezamislivije stvari - ulice, trgove, dvorišta, kuće, sa bandera na bilborde itd.), a da nigde ni jednu ciglu nisu podigli da provuku kabl ispod zemlje i maskiraju ga... Znači, samo koriste nepostojanje ili neizvršavanje zakona i ruže ionako ružan grad. Razapinju žice gde stignu, prilikom uvođenja kablova u zgrade cepaju beton i zidove nemilice i nestručno, a kada čovek pozove za intervenciju - dodju posle par dana u najboljem slučaju. Čekaju da dodju majstori iz Kragujevca da bi popravili kvar, a pre toga čekaju da se kvarovi nakupe-kako ovi ne bi dolazili za jednu popravku. Kao da u Požarevcu nema studenata elektrotehnike ili srednjoškolaca iz dve tehničke škole koji bi ovo mogli da rade za džeparac...
Sve u svemu, moj utisak o SBB-u je da je to jako neozbiljna firma, koja na osnovu toga da u gradu nema konkurencije - uzima narodu pare za loše usluge, a uz put ruži grad...
I oni bi trebali da sprovode i fiksnu telefoniju...ne daj Bože!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije