Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 08. 2011.

Autor: 1

Chit-chat sa ambasadorkom

Srpska napredna stranka u Požarevcu kritikovala je danas gradske vlasti u Požarevcu povodom nedavne posete ambasadora SAD-а Beogradu Meri Vorlik.

Poverenik za informisanje te stranke Gordan Bojković rekao je na konferenciji za novinare da je grad dočekao ambasadorku bez ijednog gotovog projekta koji je mogao da stavi na uvid.

„Gradski oci predočili su potencijale za razvoj grada. Industrijsku zonu za malu privredu, turistički sportsko-rekreativni centar Ljubičevo i komplekse šećerane i mesne industrije. To bi bilo ito kada bi nekome nudili patike na prodaju sve vreme, a zatim mu predložili da kupi trenerku. Takve razgovore Amerikanci zovu čit-čet (chit-chat), u prevodu ćaskanje, čavrljanje. To ništa ne znači. Iz svega što smo mogli da čujemo, najvećoj ekonomskoj sili na planeti mi u Požarevcu nismo imali nijedan projekat da ponudimo na uvid", kazao je on.

Bojković je rekao da se preko projekta industrijske zone investitorima nudi zemljište isparcelisano na 10 ari, kao i da na takvim parcelama nije moguće pokretanje ozbiljne proizvodnje.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije