Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Pokret Dveri u novim prostorijama, Obradović istakao da se treba boriti za slobodne i poštene izbore
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 11. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Pokret Dveri u novim prostorijama, Obradović istakao da se treba boriti za slobodne i poštene izbore

Sprski pokret Dveri svečano je otvorio i osveštao nove prostorije u Požarevcu. Na otvaranju prostorija prisustvovao je narodni poslanik i predsednik ovog pokreta Boško Obradović.

Boško Obradović je okupljenim građanima rekao da su Dveri iz svakog dana sve jače uprkos režimskoj propagandi koja 24h sata dnevno sa svih režimskih medija neprestano govori sve najgore o pokretu, programu ovog pokreta i političkoj organizaciji.

„Došlo je vreme da se progovori puna istina o političkoj mafiji koja vlada Srbijom i došlo je vreme da im obećamo da kada dođu političke promene prvi koji će završiti u zatvoru su Željko Mitrović, Dragan J. Vučićević, Goran Vesić i Aleksandar Vučić. Vreme je da se sa svih ulica i svih balkona čuje ta istina i čuje to naše obećanje, koja nije nikakva pretnja, nego najozbiljnije obećanje da za sve ono što su uradili Srbiji moraju da završe na višegodišnjoj robiji“ istakao je Obradović.

Boško Obradović je rekao da Srpski pokret Dveri, kao član Saveza za Srbiju, nalazi u kampanji bojkota izbora i da su 6 meseci pre prolećnih izbora najavili da mi na tim izborima neće učestvovati, jer praktično normalnih izbora u Srbiji više nema. On je rekao da bojkot nije povlačenje i odustajanje od borbe, bojkot je upravo borba i da cilj pokreta Dveri i Saveza za Srbiju nije bojkot nego slobodni i pošteni izbori. Obradović naglašava da će se do normalnih izbora doći bojkotom i demonstracijama kao i svim drugim vidovima građanske neposlušnosti i otpora ovoj vlasti.

„Mi već tri nedelje obilazimo čitavu Srbiju i za te tri nedelje smo praktično obišli preko 100 gradova i opština i preko 200 naseljenih mesta u njima. Tokom obilaska razgovarali smo sa građanima i objašnjavali im zašto bojkot, jer oni to ništa ne mogu da čuju na cenzurisanim velikim Beogradskim medijima. Ono što je i bila prava faza jeste da čitava Srbija čuje za bojkot, a u drugoj fazi kada ćemo iznova obići Srbijui  ićićemo zajednički kao jedan karavan i kampanja u kojem će učestvovati svi lideri opozicije koji su u bojkotu. U trećoj fazi biće potrebna kampanja na lokalnom nivou, što znači da će sve naše gradske i lokalne organizacije formirati jedan lokalni štab bojkota i da će taj lokalni štab organizovati najrazličitije aktivnosti. Među tim  aktivnostima će biti izlazak među građane, deljenje letaka, obilazak domaćinstava i razgovor sa ljudima. Kao što nema uslova za republičke parlametalne izbore, tako isto nema normalnih uslova ni za lokalne izbore, jer godinama u nazad niko od lidera opozicije, ni na lokalnom nivou nije, bio pozvan da se pojavi u postojećim medijima koji su finasirani i otkupljeni od strane lokalnih vlasti“ istakao je Obradović.

Novi predsednik gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri u Požarevcu Dragan Papović je rekao da gradski odbor pokreta u Požarevcu postoji već 9 godina.

„Pokret Dveri i Savez za Srbiju na teritoriji grada odlično funkcioniše. Privo deo  kampanje bojkota je završena i sada se prelazi u drugi ciklus te kampanje koja nosi naziv uzbudi se“ rekao je Papovć.

Nove prostorije Srpskog pokreta Dveri nalaze se u ulici Bože Dimitrijevića broj 6.

sre

13.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:10

Re:

upravo tako!!!

Odgovori
sre

13.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:09

Re:

nije on od onih koji se prodaju!

Odgovori
sre

13.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:12

Kom crnom

Vucicu, kad taj ne sme da izadje iz TV bastilje, na ulicu bez obezbedjenja od 100 ljudi i specijalaca ne sme nos da promoli. A da ... to ume. Srusice tog komunjaru nas kralj Bosko!!!

Odgovori
uto

12.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 11:30

Invalidi

Za 7 godina smo postali invalidi. Teško da ćemo postati atletičari, još nikome nije uspelo. Pogledajmo se u oči i tražite neko normalno mesto za život

Odgovori
uto

12.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:59

Uvredjena sujeta

Bosko opozicija? Price za malu decu. Bio bi veci snsovac od svih clanova, samo da su hteli da ga uzmu!

Odgovori
ned

10.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:42

Daj šta daš

Bilo ko samo ove da ne gledamo više. Srbija postade zemlja penzionera, oteraše sve mlado iz zemlje. Sirijci nas naseljavaju. Srbijo trgni se

Odgovori
ned

10.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 09:14

poslednja nada

ako on ne uspe crno nam se piše,zlo se spustilo među nama i treba ga oterati

Odgovori
ned

10.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 08:18

kralj

Jedini čovek koji sme Vučiću na duel što ne bih rekao za njega.

Odgovori
sub

09.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 20:37

Dugo da radite

I oslobodite Srbiju od poshasti komunizma i ustastva!

Odgovori
sub

09.11.

2019.

Dobrivoje [neregistrovani] u 20:06

Buđenje

Komunizam, socijalizam,pokušaj demokratije, pa 7 godina ropstva u najsavremenijoj istoriji Srbije su uništili sve društvene, političke, spocijalne i kulturološke vrednosti. Ljubav, nada i vera se opet vraćaju.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije