Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 08. 2011.

Autor: 1

Karnevalske grupe u Požarevcu

Oko 40 karnevalskih grupa prošlo je sinoć centralnim ulicama u Požarevcu. Karnevalska povorka kretala se od Osnovne škole Kralj Aleksandar Prvi do Trga oslobođenja.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević ugostio je u svečanim salonima učesnike i predsednika evropskih karnevalskih gradova, Henrija Van de Krona.

Gradonačelnik je istakao da ove godine u „Požarevačkom karnevalu" učestvuje dvostruko više grupa nego pre dve godine, kada je grad odlučio da prvi put organizuje ovu vrstu manifestacije.

Direktor Turističke organizacije i predsednik organizacionog odbora „karnevala", Dejan Savić rekao je da postoji mogućnost da sledeće godine manifestacija traje 2 do 3 dana zbog velikog interesovanja grupa da učestvuju.

 

pon

29.08.

2011.

DEJAN SAVIC [neregistrovani] u 16:54

ODGOVOR NA KOMENTAR BR. 1

HVALA NA DOBRO POSTAVLJENOM PITANJU. NAŽALAOST PRAVILA FECC-a TO IZRIČITO ZABRANJUJU, ODNOSNO INSISTIRA SE DA KARNEVALSKE GRUPE ISKLJUČIVO IGRAJU NA TRASI KOJOM PROLAZE ISPRED VIP LOŽE. BINA JE NAMENJENA SAMO ZA VODITELJE. SUŠTINSKI I JA BIH VOLEO DA JE DRUGAČIJE I TU SE APSOLUTNO SLAŽEM SA KOMENTAROM ALI TO JEDNOSTAVNO NIJE PO PRAVILNIKU FECC-a.

DEJAN SAVIĆ, DIREKTOR TOP-a

Odgovori
ned

28.08.

2011.

Dejan M. [neregistrovani] u 20:24

?

Samo mi nije jasno zašto nastupi grupa nisu bili na podijumu i tako vidljivi većini prisutnih? Po meni veliki propust!

Odgovori

Ostavi komentar